Ο πόλεμος των...Ρόουζ

04.04.2001
Αγαπητή μου Ελένη, όπως θα παρατήρησες τις τελευταίες ημέρες δεν αναφέρθηκα καθόλου στην υπόθεση Κίντμαν - Κρούζ κι ας έτρεχαν οι εξελίξεις. Σκόπιμα το έκανα, διότι τα νέα έρχονται το ένα πίσω από το άλλο κι έτσι η αλληλογραφία μας θα αφορούσε μόνο αυτούς. Τέλος πάντων, παρακάτω σου παραθέτω συνοπτικά όλα τα γεγονότα κι εξελίξεις.
Αγαπητή μου Ελένη, όπως θα παρατήρησες τις τελευταίες ημέρες δεν αναφέρθηκα καθόλου στην υπόθεση Κίντμαν - Κρούζ κι ας έτρεχαν οι εξελίξεις. Σκόπιμα το έκανα, διότι τα νέα έρχονται το ένα πίσω από το άλλο κι έτσι η αλληλογραφία μας θα αφορούσε μόνο αυτούς. Και σιγά, δηλαδή, μην τους κάνουμε τόσο μεγάλη χάρη. Τέλος πάντων, παρακάτω σου παραθέτω συνοπτικά όλα τα γεγονότα κι εξελίξεις.
Το τελευταίο που ακούστηκε Χέλεν μου είναι ότι ο Τομ, μετά την αποβολή της Νικόλ και τις αρνητικές εις βάρος του διαστάσεις που πήρε το θέμα, άρχισε να σκέφτεται το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη συζυγική κλίνη. Αυτό να σου πω την αλήθεια δε μου στέκει ως λογικό, διότι η Κίντμαν θα πρέπει να είναι πολύ αφελής - για να μην πω τίποτε πιο σκληρό - ώστε να τον δεχτεί πίσω. Άσε που η διαδικασία του διαζυγίου έχει προχωρήσει αρκετά κι?εχθρικά.
Ρε συ Έλεν το ήξερες ότι η Κίντμαν έκανε για χρόνια χρήση ναρκωτικών ουσιών; Εγώ όχι, αλλά μη νομίσεις ότι σοκαρίστηκα. Τώρα που λες, περνάει πραγματικά δύσκολες στιγμές κι εξαιτίας όλων αυτών που συμβαίνουν έχει πέσει σε κατάθλιψη και οι φίλοι της φοβούνται μήπως και ξανακυλήσει. Αυτή, όμως "βράχος", διαβεβαιώνοντάς τους πως δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, καθώς έχει να φροντίσει δύο παιδιά. Αν δεν της τα πάρει ο Κρούζ, συμπληρώνω εγώ και δεν είναι κακία. Βλέπεις αυτός ο αντιπαθητικός (με έχει πιάσει το φεμινιστικό μου με τη συμπεριφορά του) το έχει βάλει αμανάτι να πάρει την κηδεμονία τους. Και δεν αποκλείεται να τα καταφέρει με όσα ακούγονται εις βάρος της Κίντμαν.
Την κακομοίρα τη λυπάμαι, Ελένη μου. Πετσί και κόκαλο έχει γίνει από τη στεναχώρια. Άσε που φοβάται πως θα τελειώσει εδώ η καριέρα της. Να σου πω αυτό δεν το καταλαβαίνω. Κι άλλες χωρίσανε, αλλά δεν έκαναν έτσι. Α, ρε μόνο η Ιβάνα Τράμπ ήταν έξυπνη. Τα πήρε όλα του Ντόναλντ και δε ζήτησε ούτε?συγνώμη. Anyway, ο πόλεμος συνεχίζεται και είναι άγνωστο πόσο θα κρατήσει. Εγώ, πάντως φιλενάδα θα τον παρακολουθήσω στενά κι όποτε κρίνω ότι είναι απαραίτητο, θα σε ενημερώνω. Ξέρω άλλωστε πως είναι μια υπόθεση που σε καίει καθότι σιχαίνεσαι τον Τομ Κρούζ.