Ξαναπαντρεύονται Ντάγκλας - Τζόουνς

02.04.2001
Ελενάρα μου γεια σου, σου έχω ένα νέο που προσωπικά μόλις το άκουσα νόμιζα ότι επρόκειτο για ένα από τα ψέματα που ήρθε με καθυστέρηση μιας ημέρας. Ο Μάικλ Ντάγκλας και η Ζέτα Τζόουνς ξαναπαντρεύονται. Και μη το γελάς καθόλου, είναι πέρα για πέρα αληθινό. Μάλιστα, η εκ νέου τελετή θα γίνει στην Ουαλία, την ιδιαίτερη πατρίδα της νύφης.
Ελενάρα μου γεια σου,

Δεν πιστεύω χθες να πιάστηκες "κορόιδο" σε κάνα πρωταπριλιάτικο ψέμα; Είσαι "γάτα" εσύ και δύσκολα σε?ψαρεύουν. Έτσι δεν είναι; Το δικό μου για τη Βανδή πως σου φάνηκε; Ήταν καθόλου πειστικό; Για τη συνέχεια Ελένη μου σου έχω ένα νέο που προσωπικά μόλις το άκουσα νόμιζα ότι επρόκειτο για ένα από τα ψέματα που ήρθε με καθυστέρηση, μιας ημέρας. Ο Μάικλ Ντάγκλας και η Ζέτα Τζόουνς ξαναπαντρεύονται.
Ρε συ μη το γελάς καθόλου, είναι πέρα για πέρα αληθινό. Τώρα πως γίνεται αυτό δεν το ξέρω. Πάντως, το σίγουρο είναι ότι η εκ νέου τελετή θα γίνει στην Ουαλία, την ιδιαίτερη πατρίδα της νύφης. Ο γάμος τους αυτή τη φορά δε θα είναι και τόσο για τα πανηγύρια. Οι καλεσμένοι θα είναι λίγοι και καλοί. Τώρα θα μου πεις γιατί στον πρώτο δεν ήταν; Ήταν, αλλά τώρα θα είναι μόνο συγγενείς. Ξέρεις θείες, θείοι, συμπεθέρες, κουμπάρες και τα λοιπά και τα λοιπά.
Άσε το άλλο, τι σκέφθηκε το κακό μου -ενίοτε- μυαλό μόλις πληροφορήθηκα τα καθέκαστα; Ο, τι ο παπάς στο πρώτο μυστήριο είχε ξεχάσει κάποια από τα λόγια και τώρα κάνουν ένα δεύτερο γύρο, όπου θα ειπωθούν τα πάντα. Ακου τι σκέφθηκα. Τα παιδιά ξαναπαντρεύονται, διότι απλά θέλουν να ανανεώσουν τους όρκους τους, σε μια άκρως οικογενειακή ατμόσφαιρα. Και το εκκλησάκι που βρήκαν είναι ο, τι πρέπει.
Να προσθέσω ακόμη Ελενίτσα μου ότι πριν την τελετή θα βαφτίσουν το γιο τους, Ντύλαν. Ξέρω θα πεις αμέσως "να' τανε η ζήλια ψώρα" και θα αναφέρεσαι στη Μαντόνα, η οποία επίσης είχε βαφτίσει το δικό της γιο, Ρόκο πριν το γάμο της με τον Ρίτσι. Τι να σου πω. Να σε μαλώσω για τις κακές σου σκέψεις; Όχι. Σκέψου ο, τι θέλεις, σάμπως θα το μάθουν ποτέ ο Μάικλ με τη Ζέτα.