Ο Μαρκουλάκης πήγε στη Βίσση και η Ντενίση ...γυμναστήριο

03.04.2001
Ελενάρα μου, βρήκα δύο νέα που με τίποτα δεν πρέπει να αφήσουμε να περάσουν στο ντούκου. Δε θυμάμαι αν σου είχα πει ότι ο Μαρκουλάκης τον τελευταίο καιρό διατηρεί δεσμό με την κόρη της Βίσση και του Καρβέλα, Σοφία; Λοιπόν, η μικρά τον πήγε στους γονείς της. Το άλλο νεό έχει να κάνει με το πρώην ζεύγος Ντενίση -Τσαρούχα. Η μεν πρώτη το έριξε στη γυμναστική, ο δε, δεύτερος στις . . . γυναίκες.
Ελενάρα μου επανήλθα σε σένα, διότι βρήκα δύο νέα που με τίποτα δεν πρέπει να αφήσουμε να περάσουν στο ντούκου. Δε θυμάμαι αν σου είχα πει ότι ο Μαρκουλάκης (εξακολουθεί να μη σου αρέσει ως άνδρας;) τον τελευταίο καιρό διατηρεί δεσμό με την κόρη της Βίσση και του Καρβέλα, Σοφία; Αν δε στο χω πει, ζητώ ταπεινά συγνώμη. Τέτοια νέα δεν τα κρατάνε κρυφά, αλλά τα διατυμπανίζουν. Έτσι δεν είναι;
Γι αυτό κι εγώ θα σου πω τις τελευταίες εξελίξεις. Για τα υπόλοιπα θα σε πάρω ένα τηλέφωνο, αν και πολύ φοβάμαι πως θα μου έρθει ο ΟΤΕ παραφουσκωμένος. Σαν τη Βέτα Πετίνη (που τη θυμήθηκα) ένα πράγμα. Για να καταλάβεις, πως ακόμη κι όταν είμαι σπίτι μοναδική μου έννοια είναι η πληροφόρηση των φίλων μου. Που λες Χέλεν, η μικρή Σοφία -που μόνο μικρή δεν είναι- πήγε τον αγαπημένο της στους γονείς της. Όχι δεν τα τελείωσαν, ούτε και αρραβωνιάστηκαν, μια απλή γνωριμία ήταν. Τώρα θα πεις "Καλά δεν ξέρουν τον Μαρκουλάκη; Τηλεόραση δε βλέπουν;"
Σίγουρα και βλέπουν, αλλά για γαμπρός τους -λέμε τώρα- προορίζεται, δεν πρέπει να τον γνωρίσουν από κοντά; Με ποια κριτήρια θα πουν το ναι, με το "Λόγω Τιμής" και τον "Καλιγούλα"; Έτσι, τον πήγε στην έπαυλη στην Εκάλη και μεταξύ τύρου και αχλαδίου είπαν το μεγάλο "Ναι". Όχι για να παντρευτούν, αλλά για τη σχέση τους. Ο Κωνσταντίνος τους είπε πως έχει καλές προθέσεις για την κόρη τους κι αυτοί τον πίστεψαν. Άσε, δε, που τον κατασυμπάθησαν. Εδώ που τα λέμε φαίνεται να είναι καλό παιδί.
Το άλλο νέο έχει να κάνει με τη Ντενίση. Ότι χώρισε με τον Τσαρούχα το ξέρεις, εξάλλου όλος ο κόσμος το μάθε. Ότι έχει πέσει με τα μούτρα στη γυμναστική το ξέρεις; Μέχρι προσωπικό γυμναστή προσέλαβε. Μετά τη Βίσση και τη Βανδή, η Μιμή. Το τι ιδρώτα χύνει κάθε μέρα, δε φαντάζεσαι Ελενάρα μου. Αμ, πως θα αποκτήσει τη σιλουέτα που επιθυμεί.
Αυτό που δε μπορώ να σου πω με βεβαιότητα είναι γιατί την έπιασε τέτοια μανία. Θέλεις ότι πλησιάζει το καλοκαίρι και θα βγει στην πλαζ; Θέλεις ότι τώρα που είναι ελεύθερη λέει να πάει γι άλλα; Δεν το γνωρίζω και μεταξύ μας ούτε που με νοιάζει. Διαβάζοντας το γράμμα μου θα παρατήρησες ότι το καυτό νέο ήταν ένα και ουχί δύο, όπως σου είχα προαναφέρει. Καθ΄ότι τα παραπάνω με τη Ντενίση ενδέχεται να μη σου προκάλεσαν κανένα ενδιαφέρον.
Τέλος πάντων, δεν θα παίξω λοταρία, γι' αυτό άκου το εξής: Ο Πασχάλης Τσαρούχας εθεάθη με αιθέρια ύπαρξη σε τρυφερούς εναγκαλισμούς και τα σχετικά. Λοιπόν, τι λες καλό το νέο μου;