Έγκυος η Βανδή

01.04.2001
Ελενάρα γεια σου. Πως είναι τα κέφια σου; Χθες τι έγινε το ξενύχτησες για τα καλά; Εγώ πάλι όχι. Τέλος πάντων, να μπω κατευθείαν στο θέμα μου που είναι άκρως καυτό. Η Δέσποινα Βανδή είναι δύο μηνών έγκυος και δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα. Μου το είπε έμπιστο άτομο, που έχει παρτίδες με το Δεσποινάκι.
Ελενάρα γεια σου,

Πως είναι τα κέφια σου; Χθες τι έγινε το ξενύχτησες για τα καλά; Εγώ πάλι όχι, διότι σήμερα πουρνό -πουρνό, (10 το πρωί) είχα να έρθω στη δουλειά. Έχω βλέπεις βάρδια με το Σωτηράκη. Καλά είναι, αλλά θα ήταν καλύτερα, αν δεν υπήρχε το Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, διότι ο καημένος τρέχει και δε φτάνει κι έτσι δεν μπορώ να του πω κανένα κους- κους. Ρε συ το ήξερες ότι ο Σωτήρης μας, παντρεύεται το καλοκαίρι; Την Παρασκευή το έμαθα από τα παιδιά. Είδες, ο Σώτος μας, μέγας κρυψίνους. Δεν πειράζει, όμως του το συγχωρώ, παρόλο που με αναγκάζει να σκίσω "τα πτυχία μου", αφού δεν είχα πάρει χαμπάρι.
Τέλος πάντων, να μπω κατευθείαν στο θέμα μου που είναι άκρως καυτό. Η Δέσποινα Βανδή είναι έγκυος και δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα. Μου το είπε έμπιστο άτομο, που έχει παρτίδες με το Δεσποινάκι. Που λες Ελένη μου η αοιδός είναι δύο μηνών έγκυος και το ανακάλυψε εντελώς τυχαία. Ξέρεις πως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Η αλήθεια είναι ότι είχε κάποια συμπτώματα, ζαλάδες, ναυτίες, τάσεις λιποθυμίας, όμως τα απέδιδε στην κούραση των τελευταίων ημερών, ελέω της συναυλίας στο Σ.Ε.Φ.
Ο Ντέμης με το που έμαθε τα χαρμόσυνα νέα πέταγε από τη χαρά του. Να φανταστείς, όποιον έβλεπε μπροστά του τον κερνούσε με δεκαχίλιαρα, γιατί να μην σκόνταφτα στο διάβα του; "Θα γίνω πατέρας" φώναζε συνέχεια. Η Δέσποινα από τη μία συμμερίζεται τη χαρά του, από την άλλη, όμως η εγκυμοσύνη δεν είναι ό, τι καλύτερο θα μπορούσε να της συμβεί αυτή την περίοδο. Βλέπεις, Ελενάκι μου τώρα έχει πάρει τα πάνω της κι αν αφήσει έστω για λίγο την καριέρα της, αυτή μπορεί να την αφήσει για πάντα. Μη βλέπεις που η Καίτη Γαρμπή είχε αποχωρήσει για δύο χρόνια, δεν είναι το ίδιο. Η Καιτούλα είχε ήδη καταξιωθεί. Όχι, ότι η Βανδή δεν έχει, αλλά για τους στόχους που έχει θέσει, ε πώς να το κάνουμε τα πράγματα διαφέρουν.
Εντάξει, με όλα αυτά που σου έγραψα μη νομίσεις ότι η γυναίκα κλαίει και σπαράζει, επειδή έμεινε έγκυος. Πήρε κι αυτή τη χαρά της, αφού λατρεύει τα παιδιά και μετά τη συναυλία που έδωσε στο ΣΕΦ, ένιωσε ακόμη πιο κοντά σε αυτά. "Θέλω να γίνω μητέρα" είχε δηλώσει στο ΛΟΙΠΟΝ, αν είχες διαβάσει. Η επιθυμία της έγινε πραγματικότητα -έστω και πρόωρα- κι εγώ ως καλός άνθρωπος που είμαι δεν έχω παρά να της ευχηθώ "Καλή ξελευτεριά" Αυτό δε λένε;
Υ.Γ. Το ζευγάρι, μετά την εξέλιξη αυτή επέσπευσε τα σχέδια του γάμου, που θα γίνει αμέσως μόλις λήξει το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και τελειώσουν οι εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη.
Υ.Γ.2 Καλή Πρωταπριλιά Ελενάρα μου. Υπόψην, ο Σωτήρης δεν παντρεύεται, παραμένει ένας φανατικός και ρομαντικός εργένης.
Υ.Γ.3 Εννοείται πως η Βανδή δεν είναι έγκυος.