Οι Τούρκοι "κόβουν" την προκλητική Χαντισέ!

23.03.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Θύμα της... σεμνοτυφίας της κρατικής τηλεόρασης της Τουρκίας έπεσε η εκπρόσωπος τους στη Γιουροβίζιον, Χαντισέ και το βίντεο κλιπ αυτής. Η εκρηκτική τραγουδίστρια οπτικοποίησε το τραγούδι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Θύμα της... σεμνοτυφίας της κρατικής τηλεόρασης της Τουρκίας έπεσε η εκπρόσωπος τους στη Γιουροβίζιον, Χαντισέ και το βίντεο κλιπ αυτής. Η εκρηκτική τραγουδίστρια οπτικοποίησε το τραγούδι της "Dum Tek Tek", προκαλώντας... καρδιοχτύπι και ταχυπαλμίες σε όλους.

Στους θαυμαστές της που τα είδαν όλα με τη σέξι εμφάνιση της στο κλιπ και τα χορευτικά της που κόβουν την ανάσα. Αλλά και στην κρατική τηλεόραση TRT, που μάλλον χρειάστηκε να πιούν πολλά υπογλώσσια για να συνέλθουν από το θέαμα. Ως «σέξι και προκλητικό» το χαρακτήρισαν κι αν για άλλες περιπτώσεις - και δη για το σκοπό του διαγωνισμού - ο χαρακτηρισμός αυτός αποτελεί σκοπό, δεν έχουν την ίδια άποψη οι υπεύθυνοι της κρατικής τηλεόρασης.

Αποτέλεσμα; Μέχρι στιγμής δε μεταδίδουν το βίντεο κλιπ, ενώ ζητούν να γίνει μοντάζ στις πιο προκλητικές σκηνές. Κάτι που προκάλεσε την αντίδραση των ανθρώπων της παραγωγής, οι οποίοι δεν φαίνονται διατεθειμένοι να ακολουθήσουν τις διαταγές της κρατικής τηλεόρασης. Η Χαντισέ δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη στη «λογοκρισία» των σέξι σκηνών της, αλλά από την αρχή που είχε δεχθεί την πρόταση της Τουρκίας να εκπροσωπήσει τη χώρα στον διαγωνισμό (η Χαντισέ είναι Τουρκάλα του Βελγίου) είχε εκφράσει την ανησυχία της αν θα δεχθούν την προκλητική - για τα δεδομένα της Τουρκίας- εμφάνιση της.

Μάλιστα, τότε είχε πει ότι αν δεν δέχονταν τη γενικότερη εμφάνιση της και τη θεωρούσαν προκλητική, η ίδια δεν θα δεχόταν να μπει στη διαδικασία του διαγωνισμού. Ωστόσο, τότε δεν υπήρξε κάποια αντίδραση για το ντύσιμο της, αλλά ως φάνηκε δε συνέβη στην πορεία το ίδιο με το βίντεο κλιπ. Και τώρα είναι πια αργά για τη νεαρή τραγουδίστρια να κάνει πίσω. Αλλά έχει ενδιαφέρον ποια θα είναι η αντίδραση της.