Νύχτες μοναξιάς για Δρούζα!

23.03.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μοναχικές εξόδους συνεχίζει να κάνει η Άννα Δρούζα και όσο η παρουσιάστρια κυκλοφορεί σόλο τόσο οργιάζουν οι φήμες για χωρισμό με τον Θανάση Λάλα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μοναχικές εξόδους συνεχίζει να κάνει η Άννα Δρούζα και όσο η παρουσιάστρια κυκλοφορεί σόλο τόσο οργιάζουν οι φήμες για χωρισμό με τον Θανάση Λάλα. Αν και μεταξύ μας είναι ηλίου φαεινότερον ότι το ζευγάρι χώρισε μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης. Κι ενώ όλοι πιστεύαμε ότι η σχέση αυτή ήτο τόσο δυνατή που θα κατέληγε ακόμη και σε γάμο. Εξάλλου, Δρούζα και Λάλας έμεναν μαζί στο σπίτι εκείνης.

Τέλος πάντων, η τελευταία έξοδος της Δρούζα ήρθε λίγες μέρες μετά από εκείνη στους Onirama. Αυτή τη φορά προτίμησε κάτι πιο χαλαρό, πηγαίνοντας το βράδυ της Πέμπτης στο Pomodoro για να δει από κοντά το πρόγραμμα του Νίκου Μουτσινά. Στο μαγαζί πήγε με συνεργάτες της εκπομπής της και κάθισαν σε ένα από τα μπροστινά τραπέζια.

Αλλά όχι δεν είναι αυτό το θέμα της βραδιάς. Στο ίδιο τραπέζι με την παρουσιάστρια καθόταν και ο πρώην αγαπημένος της Άννας Βίσση, Χρήστος Ψωμόπουλος. Αααα, μη με ρωτάς από που; Δεν το ξέρω. Πάντως, η Δρούζα για ακόμη μία φορά έδειχνε να διασκεδάζει με την παρέα της και γελούσε με τα αστεία του Μουτσινά. Αν και λένε τώρα ότι υπήρχαν στιγμές που έδειχνε απορροφημένη στις σκέψεις της. Εμ, έτσι είναι αυτά. Δε συμφωνώ ότι... «Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ», αλλά δεν είναι και μες στην... τούρλα του Σαββάτου!