Μένει Alpha ο Λάκης;

23.03.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τελικά, αυτά τα τηλεοπτικά είναι μεγάλο μπέρδεμα και μπορούν να σου κάψουν ακόμη και τον εγκέφαλο. Ειδικά, το κομμάτι... μεταγραφές στην τηλεόραση; Άστα... ωρολογιακή βόμβα μέσα στον εγκέφαλο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τελικά, αυτά τα τηλεοπτικά είναι μεγάλο μπέρδεμα και μπορούν να σου κάψουν ακόμη και τον εγκέφαλο. Ειδικά, το κομμάτι... μεταγραφές στην τηλεόραση; Άστα... ωρολογιακή βόμβα μέσα στον εγκέφαλο σου είναι. Τις τελευταίες μέρες πολλά ονόματα πρωταγωνιστούν στη μεταγγραφική φιλολογία κι ένα από αυτά είναι ο Λάκης Λαζόπουλος. Το τηλεοπτικό μέλλον του «Mr. AGB» απασχολεί φαίνεται τους πάντες κι έτσι κάθε λίγο και λιγάκι μαθαίνουμε διάφορες εξελίξεις γύρω από το θέμα αυτό.

Πριν λίγες μέρες είχε γίνει γνωστό ότι ο Λάκης βρίσκεται πολύ κοντά στο να επιστρέψει στο Mega, ενώ άλλοι έλεγαν ότι είχε συζητήσεις και με τον ΑΝΤ1 και μάλιστα η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα, με πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Κι εκεί, που όλοι σχεδόν είχαν αποκλείσει το ενδεχόμενο να παραμείνει ο Λαζόπουλος στον Alpha, ειδικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο κανάλι, τσουπ σκάει το θέμα. Ή μάλλον η φήμη...

Ο ηθοποιός αποφάσισε τελικά να παραμείνει στην Κάντζα, αλλά κανείς δεν γνωρίζει ακόμη τι μεσολάβησε και άλλαξε άποψη. Βέβαια, όσο κυκλοφορούσαν τις προηγούμενες μέρες οι φήμες για το τηλεοπτικό του μέλλον, ο Λαζόπουλος δεν είχε πάρει θέση, ενώ είναι αλήθεια ότι ποτέ δεν εξέφρασε δημόσια τη σκέψη του να φύγει από το κανάλι.

Αν και κάποια προβλήματα υπήρχαν. Ωστόσο, οι Γερμανοί από την πρώτη στιγμή έδειξαν ότι θέλουν τον Λαζόπουλο (μαζί με την Ελένη Μενεγάκη στο κανάλι και δεν ήταν διατεθειμένοι να τον χάσουν. Οπότε, φαντάζομαι δεν θα είχαν πρόβλημα να ικανοποιήσουν τις όποιες απαιτήσεις του σχετικά κυρίως με το κόστος παραγωγής.