Ασυνείδητος και... γκαντέμης ο οδηγός που χτύπησε τον Χίο!

19.03.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Θύμα ασυνείδητου οδηγού έπεσε το πρωί της Τετάρτης ο Στέφανος Χίος, στο κέντρο της Αθήνας. Ο οδηγός χτύπησε το αυτοκίνητο του Χίου και όχι μόνο δε σταμάτησε να δει τι έχει συμβεί,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Θύμα ασυνείδητου οδηγού έπεσε το πρωί της Τετάρτης ο Στέφανος Χίος, στο κέντρο της Αθήνας. Ο οδηγός χτύπησε το αυτοκίνητο του Χίου και όχι μόνο δε σταμάτησε να δει τι έχει συμβεί, αλλά πάτησε γκάζι κι εξαφανίσθηκε. Έλα, όμως, που ο εν λόγω οδηγός δεν ήξερε ποιον χτύπησε και μόλις ανακαλύψει (αν δεν το έχει ήδη) ότι είναι ο Χίος τότε... θα καταριέται την ώρα που δε σταμάτησε!

Γιατί, βλέπεις ο εν λόγω δημοσιογράφος είναι τόσο εξοργισμένος μαζί του, που δεν θα ησυχάσει μέχρι να τον βρει. Και όπως αποκάλυψαν το πρωί στην «Πρωινή Μελέτη» έχουν εντοπίσει το αυτοκίνητο, αλλά όχι τον οδηγό. Και δεν αποκλείεται να είναι θέμα ωρών και ο εντοπισμός αυτού. Και τι έχει να γίνει τότε;;; Την απάντηση δίνει ο ίδιος ο Χίος. «Υπάρχει ο νόμος του κράτους και ο νόμος του Χίου» και να είσαι σίγουρος - έτσι όπως είδα το μάτι του να γυαλίζει - ότι ο δεύτερος νόμος θα εφαρμοσθεί νωρίτερα από τον πρώτο. Μπρρρρ.

Ο Χίος, δε, λέει ότι από θαύμα γλίτωσε, διότι λίγο πιο πέρα να τον είχε βρει ο ασυνείδητος οδηγός και ο Στέφανος θα έχανε ακόμη και τη ζωή του. Μπρρρ. Και αυτό είναι που σου λέει ότι τον έχει εξοργίσει. Η ασυνείδητη συμπεριφορά του οδηγού. Άστα. Μεταξύ μας, καλά θα του κάνει. Και σε κάτι τέτοιους οδηγούς χρειάζεται ένας... Χίος!