Τριημιτόνιο vs Θεοφάνους και πώς εμπλέκεται η Ζήνα!

20.03.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Την ιστορία του Γιώργου Θεοφάνους με το γκρουπ «Τριημιτόνιο» που συμμετείχε στο X Factor θα ακούει ο Ηλίας Ψινάκης και θα νιώθει απόλυτα δικαιωμένος για την άποψη του ότι ο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την ιστορία του Γιώργου Θεοφάνους με το γκρουπ «Τριημιτόνιο» που συμμετείχε στο X Factor θα ακούει ο Ηλίας Ψινάκης και θα νιώθει απόλυτα δικαιωμένος για την άποψη του ότι ο εκείνος δεν είναι καλός μάνατζερ. Συγκεκριμένα, δεν είναι καν... μάνατζερ. Και όπως φαίνεται, την ίδια άποψη με τον Ψινάκη έχουν και τα τρία παιδιά που αποτελούν τους «Τριημητόνιο», οι οποίοι σύμφωνα με την Espresso όχι μόνο έχουν παράπονα από τον Θεοφάνους, αλλά δεν μιλάνε καν μαζί του.

Και να φανταστεί κανείς πως όταν τελείωνε το X Factor, στο τελευταίο live ο συνθέτης και μάνατζερ των παιδιών στο παιγνίδι, έλεγε ότι θα τους βοηθήσει κι έξω από αυτό και ήδη είχε αρκετές προτάσεις συνεργασίας. Τις πρώτες μέρες μετά το τέλος του μουσικού παιγνιδιού η συνεργασία τους με τον Θεοφάνους πήγαινε καλά, αλλά μία συμφωνία στη Θεσσαλονίκη για κάποιες εμφανίσεις στάθηκαν η αφορμή για την έκρηξη. Σύμφωνα με τους «Τριημητόνιο» ο Θεοφάνους τούς είχε πει για δύο διήμερα εμφανίσεων σε κλαμπ της συμπρωτεύουσας, που τελικά ήταν ένα, ενώ στη συνέχεια δεν τούς έκλεινε άλλες συνεργασίες, ενώ φαίνεται να προωθεί τα «Κόκκινα Χαλιά».

Ακόμη και το νικητή του X Factor, Λούκα Γιώρκα, ο οποίος δεν ήταν στην ομάδα του, αλλά τού βρήκε δουλειά στο πλευρό της Νατάσσας Θεοδωρίδου σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης. Για να μη στα πολυλογώ, οι σχέσεις τους μπήκαν στον πάγο και για του λόγου το αληθές, τα τρία παιδιά δεν απαντούν καν στις τηλεφωνικές κλήσεις του Θεοφάνους. Ουπς. Φαντάζομαι νεύρα Θεοφάνους. Μπρρρ. Σύμφωνα, δε, με το δημοσίευμα, οι «Τριημιτόνιο» για να την σπάσουν στον πρώην (όπως φαίνεται) μάνατζερ τους κανόνισαν να εμφανισθούν (σε λίγες μέρες) στο πλευρό της Πέγκυς Ζήνα, στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα όσο θα κρατήσει η συνεργασία τους, χρέη μάνατζερ θα εκτελεί ο σύζυγος της αοιδού, Γιώργος Λυρας. Χμ, αν ισχύει αυτό, καλύτερο σπάσιμο δεν υπάρχει. Εξάλλου, είναι γνωστό σε όλους ότι Θεοφάνους - Ζήνα είναι δυο... οχτροί!