Πού ξέχασε η Μπάρμπα το σουτιέν της;

18.03.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μετά από αυτή την ιστορία που άκουσα, νομίζω ότι πλέον τα έχω δει όλα. Μα όλα σου λέω. Η Βάνα Μπάρμπα ξέχασε το σουτιέν της στο αεροπλάνο!!! Ούι, ούι. Τι εφιάλτης είναι τούτος;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μετά από αυτή την ιστορία που άκουσα, νομίζω ότι πλέον τα έχω δει όλα. Μα όλα σου λέω. Η Βάνα Μπάρμπα ξέχασε το σουτιέν της στο αεροπλάνο!!! Ούι, ούι. Τι εφιάλτης είναι τούτος; Από τη στιγμή, δε, που η ιστορία βγαίνει στην τηλεόραση και το ακούει το Πανελλήνιο; Κλάφτα Χαράλαμπε. Πρόσεξε, λοιπόν, τι έγινε και πώς την έπαθε η Βάνα, η οποία κατέβηκε από το αεροπλάνο, έχοντας ξεχάσει το σουτιέν της στις vip θέσεις.

Σύμφωνα με το «Πολύ μπλα - μπλα», που αποκάλυψε την ιστορία, η ηθοποιός επέστρεφε στην Ελλάδα από τη Ρώμη, μαζί με το σύντροφό της (σου έχω πει ότι σκέφτονται να παντρευτούν. Ε;). Η Βανα προσπάθησε να κοιμηθεί στο ταξίδι, αλλά ένιωθε ότι το έρμο το σουτιέν την εμπόδιζε, οπότε είπε η γυναίκα να το βγάλει να νιώσει άνετα. Όπως, δηλαδή, κάνουμε οι περισσότερες στο σπίτι μας.

Θα μου πεις.. το αεροπλάνο δεν είναι σπίτι! Όχι, δεν είναι. Τέλος πάντων, η ηθοποιός το ακούμπησε στο κάθισμα και κοιμήθηκε σαν πουλάκι. Όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο Ελ. Βενιζέλος κατέβηκε με το σύντροφό της, αλλά αλί αλί και τρισαλί ξέχασε το σουτιέν στο κάθισμα, το οποίο βρήκαν λίγο αργότερα οι αεροσυνοδοί. Αν η ιστορία αυτή είναι πραγματική ή όχι, δεν το γνωρίζω. Εγώ αυτό άκουσα και στο μεταφέρω, διότι sorry αλλά είχα πολύ καιρό να γελάσω τόσο και η ιστορία με το σουτιέν είναι πράγματι... σπαρταριστή! Χοχοχο.