Ο Γεωργούλης επέστρεψε και κυκλοφορεί... νύχτα!

18.03.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Καλή η Αμερική και το Χόλυγουντ, αλλά σαν την Ελλάδα και το Γκάζι μας δεν υπάρχουν καλύτερα. Και για του λόγου το αληθές, ρώτα τον Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος άντεξε μόνο λίγους μήνες μακριά μας.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Καλή η Αμερική και το Χόλυγουντ, αλλά σαν την Ελλάδα και το Γκάζι μας δεν υπάρχουν καλύτερα. Και για του λόγου το αληθές, ρώτα τον Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος άντεξε μόνο λίγους μήνες μακριά μας. Κι εδώ και λίγες μέρες επέστρεψε στα πάτρια εδάφη με δόξες και τιμές. Γιατί, αν του Αλέξη έλειψε η Ελλάδα, σε εμάς έλειψε μόνο εκείνος.

Κι επιτέλους μετά από πολύ καιρό, τα εξώφυλλα των Life style περιοδικών απέκτησαν και πάλι ενδιαφέρον. Γιατί, χωρίς Γεωργούλη τι να φτουρήσουν; Ενώ τώρα σε όλα τα περιοδικά θα δεις φωτογραφία του ηθοποιού από νυχτερινή του έξοδο. Βλέπεις, ο ηθοποιός από τη μέρα που επέστρεψε, ένα βράδυ δεν έχει καθίσει σπίτι του. Συνέχεια έξω είναι με τον κολλητό του, δείχνοντας προτίμηση στα Εξάρχεια (χμ....) και το Γκάζι (και δη στα κυριλέ μαγαζιά αυτού...).

Γυναικεία παρουσία δεν υπάρχει στην παρέα τους κι εγώ σου λέω ότι εσκεμμένα το κάνει ο Αλέξης, διότι δεν είναι να καθίσει γυναίκα δίπλα του κι αμέσως τού τη χρεώνουν ως νέα αγαπημένη. Όπως καλή ώρα έγινε πρόσφατα με φίλη του. Όσον αφορά το Χόλυγουντ, δεν πρόκειται να επιστρέψει στο άμεσο μέλλον. Θέλει πρώτα να βγει η νέα του ταινία με τη Νία Βαρδάλος τον Μάιο και αν αυτή πάει καλά, τότε θα γυρίσει. Αν όχι, τότε... και στην Ελλάδα καλά είναι. Εξάλλου, οι προτάσεις για σήριαλ πέφτουν βροχή. Είμαι, όμως, σε δίλημμα. Να ευχηθώ να μην πάει καλά η ταινία και να μείνει ο Αλέξης στην Ελλάδα να τον έχουμε να τον χορταίνουμε; Ή να ευχηθώ να πάει καλά και να κάνει καριέρα στο Χόλυγουντ το αγόρι;;;