Τι συμβαίνει με Δρούζα - Λάλα;

18.03.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η τελευταία σόλο εμφάνιση της Άννας Δρούζα το περασμένο Σάββατο στους Onirama πυροδότησε τις φήμες που θέλουν τη σχέση της με τον Θανάση Λάλα να περνάει σοβαρή κρίση. Μάλιστα, υπάρχουν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η τελευταία σόλο εμφάνιση της Άννας Δρούζα το περασμένο Σάββατο στους Onirama πυροδότησε τις φήμες που θέλουν τη σχέση της με τον Θανάση Λάλα να περνάει σοβαρή κρίση. Μάλιστα, υπάρχουν και κάποιοι που λένε ότι το ζευγάρι έχει κιόλας χωρίσει. Τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσα τους, κανείς δε γνωρίζει με βεβαιότητα, αφού Δρούζα και Λάλας θεωρούνται από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz και τα τελευταία τέσσερα χρόνια που είναι μαζί, δεν αντιμετώπιζαν προβλήματα στη σχέση τους.

Εξάλλου, οι δυο τους συνεργάζονταν και επαγγελματικά και όλα αυτά τα χρόνια περνούν σχεδόν όλη τη μέρα μαζί. Οπότε, καταλαβαίνεις ότι οι φήμες περί κρίσης προκαλούν μεγάλη εντύπωση. Ωστόσο, δεν μπορεί κάποιος να μη σταθεί στην τελευταία μοναχική έξοδο της παρουσιάστριας (που είναι και από τις ελάχιστες φορές που βγαίνει τον τελευταίο καιρό) στους Onirama, όπου πήγε μόνη στο κλαμπ, αλλά εκεί την περίμενε η παρέα της. Και σύμφωνα με θαμώνες, η Δρούζα έδειχνε να διασκεδάζει και να μην την προβληματίζει κάτι.

Πάντως, σύμφωνα με δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού, η Δρούζα τον τελευταίο καιρό αφιερώνει τη μέρα της στην εκπομπή, «Μπορώ» και την κόρη της, Αριάδνη (από το γάμο με το Νίκο Οικονόμου), η οποία κόρη της είναι και η πρώτη προτεραιότητας της παρουσιάστριας. Για τον Λάλα δεν γίνεται κάπου λόγος και αυτό - μεταξύ μας - μία μικρή εντύπωση (μη σου πω και μεγάλη) μάς κάνει. Αλλά, ο, τι κι αν συμβαίνει, σύντομα θα δείξει. Και θα μάς λυθούν οι απορίες.