Και ο Φερεντίνος για "Πρωινό Καφέ"!

17.03.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Έχω αρχίσει και βαριέμαι. Ούτε δύο εβδομάδες δεν πέρασαν από τη μέρα που ο Νίκος Μουτσινάς και η Κατερίνα Ζαρίφη έφυγαν από τον «Πρωινό καφέ» και τα ονόματα που ακούγονται για τη διαδοχή είναι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έχω αρχίσει και βαριέμαι. Ούτε δύο εβδομάδες δεν πέρασαν από τη μέρα που ο Νίκος Μουτσινάς και η Κατερίνα Ζαρίφη έφυγαν από τον «Πρωινό καφέ» και τα ονόματα που ακούγονται για τη διαδοχή είναι πολλά. Κάθε μέρα, σκάει και από ένα καινούργιο και αυτή η κατάσταση με έχει κουράσει τα μάλα. Αγαπημένε μου, αυτή δεν είναι λίστα του «Καφέ», αλλά του... Σίντλερ! Ούτε στο ψηφοδέλτιο της Α΄ Αθηνών τόσος κόσμος.

Και μέσα στον πανικό της διαδοχολογίας ακούστηκε και το όνομα του Χρήστου Φερεντίνου. Βέβαια, στο παρελθόν οι άνθρωποι του καναλιού είχαν προτείνει στον πρώην «Mr. Deal» και για δύο χρόνια «Mr. AGB» να αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής, αλλά εκείνος δεν είχε δεχθεί. Τώρα, όμως, τα πράγματα έχουν αλλάξει και μία τέτοια προοπτική ο Φερεντίνος δεν την απορρίπτει.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στο «Έθνος της Κυριακής» αν υπάρξει το σωστό timing μπορεί να γεννηθεί κάτι ωραίο, άρα τίποτε δεν αποκλείεται. Εξάλλου, όλα είναι θέμα timing και όπως παραδέχεται ο Φερεντίνος στο παρελθόν πού του πρότειναν, ο ίδιος δεν ένιωθε έτοιμος για να αναλάβει ένα τέτοιο ρίσκο. Αν και όπως λέει, θα προτιμούσε κάτι απογευματινό ή βραδινό, αφού δεν είναι της πρωινής φιλοσοφίας. Μάλιστα. Πάντως, είμαι περίεργη να δω ποιος θα είναι τελικά ο παρουσιαστής.