Ζαχαράτος vs Μπάρμπα λόγω... Ντενίση!

17.03.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Δεν μιλάμε, πλέον δεν μιλάμε». Μια μεγάλη φιλία φαίνεται πως αποτελεί παρελθόν κι άμα σου πω ποιοι αγαπημένοι φίλοι δεν μιλάνε πλέον, θα πέσεις στα πατώματα και θα χτυπιέσαι σαν χταπόδι μες στους κλαυθμούς και οδυρμούς. Ετοιμάσου... η Βάνα Μπάρμπα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Δεν μιλάμε, πλέον δεν μιλάμε». Μια μεγάλη φιλία φαίνεται πως αποτελεί παρελθόν κι άμα σου πω ποιοι αγαπημένοι φίλοι δεν μιλάνε πλέον, θα πέσεις στα πατώματα και θα χτυπιέσαι σαν χταπόδι μες στους κλαυθμούς και οδυρμούς. Ετοιμάσου... η Βάνα Μπάρμπα δεν είναι πια φίλη με τον Τάκη Ζαχαράτο!!! Και το τέλος στη φιλία τους έδωσε ο μίμος, ο οποίος είναι τα μάλα απογοητευμένος και στενοχωρημένος με την Βάνα, διότι εκείνη δεν τίμησε τη φιλία τους. Α και πέτρα του σκανδάλου είναι (άθελα της) η Μιμή Ντενίση.

Για να καταλάβεις, τι έχει συμβεί. Λίγο μετά τον γάμο της Ντενίση (με τον Σωτήρη Πολύζο) στο πρόγραμμα της Μπάρμπα στο «Pomodoro» εμφανιζόταν ο Ζαχαράτος σε βίντεο να μιμείται ντυμένος νύφη την ηθοποιό. Αυτό είχε ενοχλήσει τα μάλα την Ντενίση, η οποία - αν θυμάσαι - μέχρι που είχε απειλήσει με αγωγές τόσο την Μπάρμπα όσο και τον Ζαχαράτο. Και προφανώς, μέσα στον πανικό αυτό (και θέλοντας να ρίξει τους τόνους) η Βάνα δήλωσε δημοσίως ότι η συνάδελφος της είχε δίκιο που τα πήρε στο κρανίο.

Η κίνηση αυτή της φίλης του Βάνας, δεν άρεσε καθόλου στον Ζαχαράτο, ο οποίος έκρινε ότι εκείνη κινήθηκε διπλωματικά, ενώ «κρέμασε» τον ίδιο. Από τότε φιλία γιοκ και ως φαίνεται πολύ δύσκολα θα αποκατασταθούν οι σχέσεις τους. Ως εδώ, όλα σχεδόν καλά, αφού κανείς δεν είχε πάρει χαμπάρι ότι οι δυο τους δε μιλάνε. Μέχρι που βγαίνει δημοσίως πριν λίγες μέρες ο μίμος και σούρνει τα εξ αμάξης στην Βάνα. Το τι είπε ο στόμας του; Άστα να πάνε.

Σκηνοθέτησε την παράσταση στο Pomodoro χωρίς να πληρωθεί. Ότι φέτος έκανε πρώτη φορά θέατρο και παρόλο που δεν είχε χρόνο, λόγω παραστάσεων δέχθηκε να οργανώσει δωρεάν το πρόγραμμα, να κάνει δωρεάν παράσταση, δωρεάν μεταμφιέσεις και γενικά όσα προσέφερε ήταν δωρεάν λόγω φιλίας. Όχι, που λένε μερικοί ότι ο τζάμπας πέθανε. Άμα αγαπάς τον φίλο σου σαν τον Ζαχαράτο, δεν καταλαβαίνεις από τέτοια. Αλλά απ’ ο, τι καταλαβαίνω, τον Ζαχαράτο καλό είναι να τον έχεις μόνο φίλο, γιατί άπαξ και τον πειράξεις, δεν σε ξεπλένει ούτε ο... Δούναβης.

Όπως καλή ώρα την Βάνα, η οποία δεν πρέπει να νιώθει και πολύ άνετα με την αποκάλυψη ότι είχε τον Ζαχαράτο στο... τσάμπα, βγάζοντας ένα πρόγραμμα στη φθήνια. Και να σταμάταγε εκεί ο Τάκης καλά θα ήταν... Λέει λίγο παρακάτω ότι περίμενε από τη φίλη του να είχε τα κότσια, αφού είναι αντράκι και να υπερασπιστεί τον ίδιο, λέγοντας ότι δεν έχει δίκιο η κυρία Ντενίση και για του λόγου το αληθές, να παρακολουθήσει από κοντά την παράσταση και να βεβαιωθεί από μόνη της ότι το νούμερο δεν είχε σκοπό να την βλάψει. Καλά, μας τα λέει ο Ζαχαράτος, αλλά στην Μπάρμπα τα είπε αυτά; Όχι, και ούτε πρόκειται όπως δηλώνει.