Έξαλλος ο Γρηγόρης με τη... διάρρηξη!

10.03.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Έξαλλος, πολύ έξαλλος είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με δημοσίευμα περιοδικού, που αποκαλύπτει ότι ο παρουσιαστής έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας, μέσα στο ίδιο του το σπίτι.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έξαλλος, πολύ έξαλλος είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με δημοσίευμα περιοδικού, που αποκαλύπτει ότι ο παρουσιαστής έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας, μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Ναι, αυτό που σου ανέφερα και που διαβάζοντας το δημοσίευμα νόμιζες ότι πρόκειται για σενάριο ταινίας τρόμου.

Ένοπλοι ληστές μπήκαν στο σπίτι του Γρηγόρη στη Πεντέλη, εκείνος ήταν μέσα και κρύφτηκε στα πάνω πατώματα για να μην τον πάρουν χαμπάρι και οι διαρρήκτες αφού πήραν πολύτιμα αντικείμενα από το σπίτι έγιναν Λούης. Αν και σκιαχτήκαμε διαβάζοντας το δημοσίευμα, δεν είχαμε κανένα λόγο να μην το πιστέψουμε και ας φαινόταν λίγο κουλό. Εξάλλου, έχουμε γίνει ζούγκλα και όλα μπορούν να σου συμβούν. Λίγα ακούμε στις ειδήσεις;

Έλα, όμως, που το δημοσίευμα αποδεικνύεται μούφα και μάλιστα προκάλεσε την οργή του Αρναούτογλου, τον οποίο όλη τη μέρα τον έχουν τρελάνει στα τηλέφωνα, όπου τον ρωτάνε τι έγινε. Και κυρίως πότε έγινε. Και η απάντηση αυτού είναι «δεν έγινε», για αυτό και είναι πολύ έξαλλος. Τόσο πολύ που στην εκπομπή του δεν ήθελε να μιλήσει πολύ για το θέμα, διότι πάνω στον εκνευρισμό σού ξεφεύγει και καμιά κακιά λεξούλα.

Έτσι, με το που ξεκίνησε ο «Όμορφος κόσμος», ο Γρηγόρης απευθυνόμενος στους τηλεθεατές είπε: «Κοιτάξτε με στα μάτια και θα καταλάβετε αν με έκλεψαν ή όχι». Κρίμα, που δεν ήμουν εκείνη την ώρα συντονισμένη, γιατί αμέσως θα καταλάβαινα. Όταν, δε, οι συνεργάτες του προσπάθησαν να μάθουν τι συμβαίνει πραγματικά, εκείνος εκνευρισμένος καθώς ήταν, δεν είχε όρεξη για τρελή κουβέντα. Και απλά τους είπε ότι έχει αποφασίσει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο να μην ασχολείται με όσα γράφουν για εκείνον. Και καλά κάνει, διότι άμα βγάζουν τέτοιους δράκους, τι να σχολιάσεις μετά; Το πολύ πολύ τους δίνεις ένα Όσκαρ σεναρίου!