Η Πέγκυ αφήνει τις πίστες για να γίνει μάνα!

11.03.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Χωρίς Πέγκυ Ζήνα φαίνεται ότι θα μείνουμε του χρόνου κι άντε να δούμε πού θα διασκεδάζουμε εμείς οι φαν της. Η αοιδός αποφάσισε να απέχει για μία σεζόν από τη νύχτα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Χωρίς Πέγκυ Ζήνα φαίνεται ότι θα μείνουμε του χρόνου κι άντε να δούμε πού θα διασκεδάζουμε εμείς οι φαν της. Η αοιδός αποφάσισε να απέχει για μία σεζόν από τη νύχτα, διότι θέλει να γίνει μάνα! Ναι, όπως σου τα λέω. Η ώρα της μητρότητας έφθασε και η Πέγκυ μαζί με τον σύζυγο της και μάνατζερ, Γιώργο Λύρα σκέφτηκαν ότι είναι καλύτερο να μην εμφανισθεί τον επόμενο χειμώνα σε κάποιο κέντρο, ώστε να εκπληρώσει το όνειρο της.

Άλλωστε, η ίδια κατά καιρούς είχε εκφράσει την επιθυμία να αποκτήσει ένα παιδί και δεν είχε κρύψει την πρόθεση της όταν θα έρθει η ώρα της μητρότητας να αφήσει για λίγο τις εμφανίσεις της σε κάποιο μαγαζί, για να γίνουν όλα σωστά, χωρίς άγχος και ξενύχτια. Μάλιστα, λέγεται, ότι της είχαν γίνει και κάποιες καλές προτάσεις για την επόμενη σεζόν, αλλά η Ζήνα της απέρριψε ευγενικά.

Οι εμφανίσεις της στο VOX ολοκληρώθηκαν την περασμένη Κυριακή και σε λίγες μέρες η αοιδός θα ανέβει στη Θεσσαλονίκη, όπου θα εμφανισθεί σε μαγαζί της συμπρωτεύουσας. Μαζί της θα έχει την Ευρυδίκη και τον Δημήτρη Κοργιαλά σε ένα νεανικό σχήμα, ενώ μετά το τέλος των εμφανίσεων θα ξεκινήσουν οι διακοπές και η επιχείρηση.... μητρότητα!