Άλλη για τον "Πρωινό Καφέ";

10.03.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Άλλος με τη βάρκα μας. Άλλος για τον Πρωινό Καφέ. Πριν ακόμη αποτελέσουν παρελθόν από τον «Πρωινό Καφέ» ο Νίκος Μουτσινάς και η Κατερίνα Ζαρίφη, ακούγονταν διάφορα υποψήφια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Άλλος με τη βάρκα μας. Άλλος για τον Πρωινό Καφέ. Πριν ακόμη αποτελέσουν παρελθόν από τον «Πρωινό Καφέ» ο Νίκος Μουτσινάς και η Κατερίνα Ζαρίφη, ακούγονταν διάφορα υποψήφια ονόματα για τη διαδοχή στη μακροβιότερη εκπομπή. Οπότε, φαντάσου τι γίνεται τώρα που το δίδυμο αποτελεί παρελθόν και η εκπομπή ουσιαστικά ορφάνεψε από παρουσιαστή.

«Του Καφέ το πανηγύρι» γίνεται και κάθε λίγο και λιγάκι σκάει κι από ένα υποψήφιο όνομα. Εννοείται, ότι η Ευγενία Μανωλίδου παίζει κανονικά, αφού το όνομα της ακούγεται εδώ και καιρό. Η ίδια φαίνεται να γουστάρει να γίνει παρουσιάστρια του «Πρωινού Καφέ», αφού είναι μία... ανώδυνη εκπομπή, που δεν χρειάζεται να απολογείται κάθε λίγο και λιγάκι, όπως κάνει με τη «Στιγμή της αλήθειας». Έλα, όμως, που το reality αυτό είναι και το «αγκάθι» στην ιστορία, διότι αν συνεχιστεί και του χρόνου, τότε δεν θα παίξει ο «Καφές», διότι δεν γίνεται να έχει παρουσία και στις δύο εκπομπές.

Θα μου πεις, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το κάνει αυτό κάθε χρόνο, αλλά η Ευγενία μάλλον δεν είναι... Γρηγόρης. Ένα άλλο όνομα που ακούγεται έντονα (και δεν είναι η πρώτη φορά) είναι η Βίκυ Καγιά. Το μοντέλο τα πηγαίνει μια χαρά στην παρουσίαση και απόδειξη είναι οι δύο χρονιές στο «So you think you can dance». Τι κι αν φέτος κόπηκε πρόωρα η εκπομπή της στον Alpha, «Είσαι μέσα»; Η Βίκυ διαθέτει τα προσόντα για τον «Καφέ» κυρίως εμφιανισιακά.

Τελευταία στο παιγνίδι έχει μπει και η Καλομοίρα, της οποίας οι σχέσεις με το κανάλι (λόγω των προβλημάτων με την Heaven) έχουν αποκατασταθεί πλήρως. Η Καλομοίρα έχει εκφράσει την επιθυμία της να ασχοληθεί με την τηλεόραση, αφού δεν θέλει να επιστρέψει στο τραγούδι και αυτό βρίσκει σύμφωνο ακόμη και τον σύντροφό της, Γιώργο. Εξάλλου, φέτος που παρουσιάζει στον Alpha το «Made in Japan», τα πηγαίνει μια χαρά, σημειώνοντας μεγάλα νούμερα τηλεθέασης. Μόνο πρόβλημα εδώ; Κανείς δεν γνωρίζει αν το Καλομοιράκι θα καταφέρει να πάρει πάνω της ένα τρίωρο ζωντανό πρόγραμμα και μάλιστα σε μία από τις πιο ανταγωνιστικές ζώνες.