Σε δίαιτα η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς

30.03.2001
Αγαπημένη μου φίλη Έβελυν, καλησπέρα. Είναι η πρώτη φορά που σου γράφω και παρόλο που πίστευες το αντίθετο, όλο αυτό το διάστημα δε σε είχα ξεχάσει. Τέλος πάντων, λέω να ξεκινήσω από τις δίαιτες. Το ξέρεις ότι δεν είμαστε οι μοναδικές που αγχώνονται με το θέμα αυτό; Η Ζέτα Τζόουνς συγκεκριμένα έχει προσβληθεί από την "αρρώστια" τον τελευταίο καιρό;
Αγαπημένη μου φίλη Έβελυν,

Καλησπέρα. Είναι η πρώτη φορά που σου γράφω και παρόλο που πίστευες το αντίθετο, όλο αυτό το διάστημα δε σε είχα ξεχάσει. Απλά έτυχε. Ξέρεις σε πόσους άλλους θέλω να γράψω, αλλά όλο το παραλείπω, ελέω Σωτήρη; Ναι καλά διάβασες κι οποιοδήποτε παράπονό σου να το πεις στον αρχισυντάκτη μας που με έχει ξελογιάσει γραπτώς, με αποτέλεσμα να απευθύνομαι μόνο σε αυτόν.
Τέλος πάντων, λέω να ξεκινήσω από τις δίαιτες. Το ξέρεις ότι δεν είμαστε οι μοναδικές που αγχώνονται με το θέμα αυτό; Το ξέρω θα μου πεις, διότι όλες τις γυναίκες τις πιάνει ο πανικός των περιττών κιλών. Ναι, αλλά ξέρεις ποια διάσημη έχει προσβληθεί από την "αρρώστια" τον τελευταίο καιρό; Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς. Σωστά διάβασες φιλενάδα.
Το Ζετάκι προσπαθεί να χάσει 10 ολόκληρα κιλά, διότι δουλειά γιοκ. Αυτόν τον όρο, δηλαδή της έθεσαν οι παραγωγοί του σίκουελ του "Ζορό". Αν δεν ξαναποκτήσει το καλλίγραμμο κορμί, δεν πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στο δεύτερο μέρος της ταινίας. Τώρα συγνώμη, την βρίσκεις χοντρή; Εγώ καθόλου, αλλά δεν πρόκειται να τα "χώσω" στους κυρίους, καθότι με βολεύει να θεωρούν τη Ζέτα Τζόουνς ολίγον τι "βουβάλο". Αυτή, πάντως επισκέφθηκε γνωστό διαιτολόγο και σε χρόνο DT θα επανέλθει στα παλιά.
Αλίμονο σε εμάς που προσπαθούμε -όταν το απαιτεί η ανάγκη, πράγμα σπάνιο. Να θυμηθώ, τι άλλο είχα να σου πω. Α, ναι ο Μακόλεϊ Κάλκιν, αυτό το μικρό που έπαιζε στο "Μόνος στο σπίτι" και που δεν έχει κλείσει ακόμη τα 19 του και είναι ήδη παντρεμένος - χωρισμένος, λέγεται πως διατηρεί δεσμό με μια συνομήλικη του μοντέλο στα επάγγελμα. Θα μου πεις και τι με νοιάζει εμένα τι κάνει το βρέφος. Απλά στο αναφέρω, διότι πριν από αυτή τα "είχε" με μια συνάδελφό του, ετών 27. Τώρα τι κοινά μπορεί να είχαν αυτοί οι δύο, δεν μπορώ να σου απαντήσω, διότι δεν έχω την κατάλληλη εμπειρία. Ο σύντροφος μου μόλις γεννήθηκε. Ο δικός σου;