Υπόγραψε μου να σου πω ποιος είσαι

29.03.2001
Το ήξερες καλέ μου Σωτήρη πως από την υπογραφή σου μπορεί ο άλλος να καταλάβει το ποιόν σου; Δηλαδή τι σόι άνδρας είσαι; Τι ρωτάω - θα σκέφτεσαι - σιγά μη δεν το ήξερες. Πάντως, αν θέλεις να μάθεις για το χαρακτήρα σου καλύτερα να διαβάσεις το ζώδιό σου, διότι η γραφολόγος που ξέρει καλύτερα από όλους να εξετάζει τις υπογραφές, ζει στις ΗΠΑ.
Το ήξερες καλέ μου Σωτήρη πως από την υπογραφή σου μπορεί ο άλλος να καταλάβει το ποιόν σου; Δηλαδή τι σόι άνδρας είσαι; Τι ρωτάω - θα σκέφτεσαι - σιγά μη δεν το ήξερες. Σάμπως είσαι κανένας "άνθρωπος των σπηλαίων"; Μοντέρνος είσαι και πάντα μπροστά από την εποχή. Καλά, δεν πρέπει να έχεις παράπονο, από κομπλιμέντα να "φάνε και οι κότες". Τέλος πάντων, αν θέλεις να μάθεις για το χαρακτήρα σου καλύτερα να διαβάσεις το ζώδιό σου (ρώτα την Έβελυν είναι "μανούλα" στην Αστρολογία), διότι η γραφολόγος που ξέρει καλύτερα από όλους να εξετάζει τις υπογραφές, ζει στην Αμερική.
Λέγεται Άντρια ΜακΝικόλ και είναι υπάλληλος του FBI. Το καλύτερο όμως είναι αυτό: εξέτασε τις υπογραφές διάσημων αστεριών της διεθνούς show biz κι άκου τι συμπεράσματα έβγαλε. Ο Τομ Κρούζ είναι εγωπαθής κι έχει εμμονή με τα υλικά αγαθά. Η Τζένιφερ Λοπέζ είναι τρομερά φιλόδοξη και μάλλον δεν είναι περήφανη για τις ρίζες της, ενώ ο Χάρισον Φόρντ ανησυχεί για την οικονομική και σεξουαλική του κατάσταση (προβλήματα που 'χει ο κόσμος).
Η Σάρον Στόουν είναι εμφανώς έξυπνη (ξέρεις ότι έχει υψηλό δείκτη I.Q.), ατρόμητη και πεισματάρα. Η Τζούλια Ρόμπερτς κεφάτη και μορφωμένη, ενώ ο Σον Κόνερι είναι πάντα συγκρατημένος με πλήρη αυτοέλεγχο. Αυτά, λοιπόν είπε η γραφολόγος. Πάντως, και μεταξύ μας αυτό, έχω μια γνωστή που κάνει καλά τη δουλειά αυτή. Αν, λοιπόν επιμένεις να διαβάσουν την υπογραφή σου, μπορώ να σε πάω. Θα σου στοιχίσει, όμως κάτι παραπάνω. Αντρίκεια πράγματα, φίλτατε.