Σύρραξη...στο μόντελινγκ

29.03.2001
Που λες Σωτήρη μου ήμουν καλεσμένη στη χθεσινή επίδειξη μόδας των Nikos - Takis, όπου τελικά δεν πήγα. Κι αυτό, διότι σκέφθηκα πως θα είναι μια συνηθισμένη επίδειξη μόδας με τα πιο γνωστά εγχώρια μοντέλα. Έλα, όμως που οι σκέψεις μου με "πρόδωσαν" οικτρά. Το έλα να δεις έγινε στο τέλος της επίδειξης. Αιτία της κόντρας ήταν η Ζέτα Λογοθέτη, η οποία Σωτήρη μου έκανε το φινάλε χωρίς να ρωτήσει κανένα.
Άσε Σωτήρη μου και σήμερα τα έχω βάλει με την ατυχία μου. Γι αυτό έχω και τόσες κακοκεφιές, όπως σου έγραψα προηγουμένως. Πάντοτε χάνω τα καλύτερα σκηνικά και με εκνευρίζει αυτό, διότι δεν έχω "μύτη" να τα...μυρίσω. Δεν ξέρω εσύ ως έμπειρος δημοσιογράφος που είσαι, σου έχει τύχει να χάσεις κάποια "καυτή" είδηση; Εμένα, μου συνέβη, μόλις χθες, αν και δεν επρόκειτο για κάποιο θέμα που ενώ το είχαν όλοι, εγώ δεν το είχα γράψει. Σταματάω εδώ για να μη σε μπερδέψω.
Που λες Σώτο μου ήμουν καλεσμένη στη χθεσινή επίδειξη μόδας των Nikos - Takis, όπου τελικά δεν πήγα. Προτίμησα να έρθω να δουλέψω κανονικά στη βραδινή βάρδια, διότι, η αλήθεια είναι, δεν είχα μεγάλη διάθεση. Στο κάτω - κάτω, σκέφθηκα μια συνηθισμένη επίδειξη μόδας θα είναι με τα πιο γνωστά εγχώρια μοντέλα. Ενώ, το προηγούμενο Σάββατο πήγα να δω τη Ζιζέλ. Έλα, όμως που οι σκέψεις μου με "πρόδωσαν" οικτρά. Το έλα να δεις έγινε στο τέλος της επίδειξης. Μην πάει ο νους σου σε μαλλιοτραβήγματα, διότι η Αδάμ με τη Σκλήβα - δύο εκ των πρωταγωνιστριών - δεν είναι...Ναόμι.
Αιτία της κόντρας ήταν η Ζέτα Λογοθέτη, η οποία Σωτήρη μου έκανε το φινάλε χωρίς να ρωτήσει κανένα. Παρόλο, δηλαδή που ήταν να εμφανιστεί τελευταία με νυφικό. Από τα λίγα που κατάλαβα, η Λογοθέτη αφού τελείωσε τη διαδρομή (έτσι το λένε;) αντί να πάει πίσω και να περιμένει τις υπόλοιπες συναδέλφους της για να εμφανιστούν όλες μαζί με τους σχεδιαστές Χάρη και Ηλία, ξέρεις τι έκανε; Τους πήρε από το χέρι και βγήκαν στην πασαρέλα.
Η Αδάμ με τη Σκλήβα πιάστηκαν κι αυτές χέρι - χέρι και την έκαναν για τα καμαρίνια. Και καλά έκαναν. Έτσι, δεν είναι ρε Σωτήρη μου; Εσύ πως βλέπεις την κίνηση της Λογοθέτη; Πάντως, οι υπόλοιπες μοντέλες τις ακολούθησαν και το κοινό από κάτω αναρωτιόταν γιατί δεν έγινε κανονικό φινάλε.
Ο Nikos με τον Taki προσπάθησαν να εξηγήσουν το γεγονός με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τι να το κάνεις όμως το "κακό" είχε ήδη γίνει. Και οι ίδιοι πάντως ενοχλήθηκαν ιδιαίτερα από την κίνηση. Αυτά ήταν τα νέα, που αν είχα παραβρεθεί στην επίδειξη θα ήταν περισσότερα. Θα χωνόμουν μέσα στα καμαρίνια και ως κοντή που είμαι θα ξέφευγα από το βλέμμα των πανύψηλων μοντέλων κι έτσι θα μάθαινα τα πάντα.
Υ.Γ.: Αύριο έχει πάρτι ο "Sfera" στο Απόλλων Παλλάς. Θα είναι εκεί πολλοί γνωστοί του κοσμικού στερεώματος, γύρω στα 150 άτομα έμαθα πως θα είναι οι προσκεκλημένοι. Τι λες είσαι μέσα;