Γωγώ Μαστροκώστα: "Νιώθω ότι έχω αλλάξει"!

03.03.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τρεις μήνες έχουν περάσει από τότε που η Γωγώ Μαστροκώστα έφερε στον κόσμο την κόρη της, Βικτωρία και μέσα στο διάστημα αυτό ακούστηκαν πολλά γύρω από τη γνωστή παρουσιάστρια.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τρεις μήνες έχουν περάσει από τότε που η Γωγώ Μαστροκώστα έφερε στον κόσμο την κόρη της, Βικτωρία και μέσα στο διάστημα αυτό ακούστηκαν πολλά γύρω από τη γνωστή παρουσιάστρια. Μέχρι που υπήρξαν δημοσιεύματα που έλεγαν ότι η Γωγώ μετά τη γέννηση της μικρής αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η ίδια και ο σύζυγός της, Τραϊανός Δέλλας τηρούσαν σιγή ιχθύος και απέφευγαν να μιλήσουν σχετικά. Αλλά ευτυχώς, η Γωγώ αποφάσισε ότι είναι καιρός να μιλήσει, λύνοντας μας κάποιες απορίες. Αν και σχετικά με το θέμα «υγείας» και τα όσα ακούγονταν, απέφυγε να πει πολλά πράγματα, δηλώνοντας απλά ότι την πείραξαν όσα κυκλοφορούσαν. Καλά, αυτό το ξέραμε και το περιμέναμε.

Ωστόσο, η Γωγώ στη συνέντευξη που έδωσε στη Real news μίλησε κυρίως για τη μητρότητα και πόσο αυτή την επηρέασε στη ζωή της. «Νιώθω ότι εγώ έχω αλλάξει» λέει η Γωγώ και ποιος θα το περίμενε ότι θα ερχόταν η μέρα που η Μαστροκώστα ως μάνα πια θα μιλούσε για παιδιά, μητρότητες, οικογένειες και τα συναφή. Και να είναι μάλιστα τα μάλα ενθουσιασμένη.

Αν και όπως δηλώνει η απόφαση της να παντρευτεί και να γίνει μητέρα, μόνο τυχαία δεν ήταν και ας είναι καλά ο Δέλλας γι αυτό. Άπαξ και τον γνώρισε η Μαστροκώστα ανέτρεψε όλες τις θεωρίες της, αφού ο διεθνής ποδοσφαιριστής τής έβγαλε την επιθυμία να αποκτήσει μία αγαπημένη οικογένεια μαζί του. Σνιφ, σνιφ. Μία η Γωγώ και μία η Αντζελίνα Τζολί το έπαθαν αυτό με τους συντρόφους τους. Γάτοι ο Δέλλας και ο Μπραντ (ο Πιτ ε;)