Βαριές κουβέντες για Ρέμο - Βέρτη!

03.03.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ο Αντώνης Ρέμος είναι τρελό χιουμοράκι και το αυτό γνωρίζουν όλοι και κυρίως οι φίλοι του, που λογικά έχουν πέσει ουκ ολίγες φορές θύματα κάποιας πλάκας του. Φίλος του Ρέμου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ο Αντώνης Ρέμος είναι τρελό χιουμοράκι και το αυτό γνωρίζουν όλοι και κυρίως οι φίλοι του, που λογικά έχουν πέσει ουκ ολίγες φορές θύματα κάποιας πλάκας του. Φίλος του Ρέμου (και μάλιστα από τους καλούς) είναι ο Νίκος Βέρτης, με τον οποίο βγαίνουν αρκετά συχνά στα μπουζούκια. Όταν, δηλαδή, τους επιτρέπει το πρόγραμμά τους. Και ο Βέρτης είναι χιουμοράκι (όχι τόσο τρελό) και φανταζόμαστε ότι με αυτά τα φόντα ο ένας καταλαβαίνει το χιούμορ του άλλου.

Τώρα όλα αυτά στα λέω, διότι μού έχει προκαλέσει μεγάλη εντύπωση το δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, όπου αποκαλύπτει ότι Ρέμος και Βέρτης αντάλλαξαν βαριές κουβέντες, εξαιτίας ενός αστείου του πρώτου. Συγκεκριμένα, οι δύο αοιδοί πήγαν μαζί με τον Κώστα Μακεδόνα σε γνωστό μαγαζί της Θεσσαλονίκης κι έπιασαν πρώτο τραπέζι πίστα. Κάποια στιγμή (και όπως το επιτάσσει το... savoir vivre των μπουζουκιών) ο τραγουδιστής του μαγαζιού έδωσε το μικρόφωνο στον Βέρτη για να κάνει παιγνίδι.

Εκείνος ξεκίνησε, για να ακουστεί ο Ρέμος να του λέει: «πώς τραγουδάς έτσι ρε γατάκι». Αυτό το είπε κανα δυο φορές ακόμη και η ενόχληση του Βέρτη ήταν φανερή. Αφού το μικρόφωνο έκανε μια γύρα στο τραπέζι, κατέληξε στα χέρια του Ρέμου για να πει δυνατά στον φίλο του τον Βέρτη: «Κοίτα πώς τραγουδάνε γατάκι». Καλά αυτό το «γατάκι» πολύ μου αρέσει.

Βασικά, όλοι το λένε. Καραμέλα έχει γίνει. Τέλος πάντων, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Βέρτης τσαντισμένος πια άρχισε να λέει βαριές κουβέντες στον φίλο του, αυτός του ανταπέδωσε και μάλλον λίγο πριν γίνει η μεγάλη έκρηξη ο Νίκος αποχώρησε από το μαγαζί. Οι υπόλοιποι απλά έμειναν να παρακολουθούν τους δυο. Τώρα αν αυτό είχε παρενέργειες στη φιλία τους, δεν το γνωρίζω. Φαντάζομαι, όμως, ότι θα έχει δοθεί λύση στην παρεξήγηση, διότι αν ισχύει το δημοσίευμα, περί παρεξηγήσεως πρόκειται.