Παραλίγο θύμα βομβιστικής επίθεσης ο Παρθένης!

03.03.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Άγιο είχε ο Αλέξανδρος Παρθένης κι αυτό που σου λέω αγαπημένε μου είναι πέρα για πέρα σοβαρό. Το μοντέλο/ηθοποιός γλίτωσε από... του Χάρου τα δόντια για λίγα λεπτά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Άγιο είχε ο Αλέξανδρος Παρθένης κι αυτό που σου λέω αγαπημένε μου είναι πέρα για πέρα σοβαρό. Το μοντέλο/ηθοποιός γλίτωσε από... του Χάρου τα δόντια για λίγα λεπτά, αφού ένα εικοσάλεπτο στάθηκε (δεν μου έρχεται και η λέξη τώρα) ευεργετικό θα έλεγα ώστε να μην πέσει θύμα βομβιστικής επίθεσης!

Την περασμένη εβδομάδα, ο Παρθένης βρέθηκε στο Κάιρο για μία φωτογράφηση και από θαύμα δεν ήταν ανάμεσα στις παράπλευρες απώλειες της επίθεσης με εκρηκτικά που έγινε στην περιοχή. Μάλιστα, το μοντέλο και το συνεργείο βρέθηκαν στο σημείο της επίθεσης, αφού εκεί είχαν ραντεβού με το πούλμαν που θα τους μετέφερε στις πυραμίδες για τη φωτογράφηση.

Και ήταν πράγματι πολύ τυχεροί, διότι το πούλμαν ήρθε κανονικά στην ώρα του και το ελληνικό συνεργείο αποχώρησε από την αγορά του Αλ Χαλίλ είκοσι λεπτά πριν γίνει η επίθεση. Φαντάσου να βρίσκονταν στην Ελλάδα και να περίμεναν το πούλμαν. Ούι, δεν θέλω καν να το σκέφτομαι. Μπρρρ. Αμ το άλλο; Για να δεις ότι όλοι είχαν άγιο.

Είχαν ζητήσει η φωτογράφηση να γίνει στο Αλ Χαλίλ, αλλά τελικά δεν πήραν την άδεια, οπότε στράφηκαν στη λύση με τις πυραμίδες. Φαντάσου να είχαν πάρει την άδεια. Άμα σε θέλει η τύχη. Πάντως, ο Παρθένης όταν έμαθαν τα νέα της επίθεσης και τι μπορεί να τους είχε συμβεί, αντέδρασε πολύ ψύχραιμα, καθησυχάζοντας τους υπόλοιπους.