Είμαστε πλέον σίγουροι... Λούκας - Ειρήνη είναι μαζί!

27.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μπορεί κατά τη διάρκεια του X Factor o Γιώργος Θεφάνους να έλεγε και να το φώναζε ότι το show αυτό δεν είναι σαν το Fame Story και να είχε δίκιο στα περισσότερα, όμως, τελικά το... reality του
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μπορεί κατά τη διάρκεια του X Factor o Γιώργος Θεφάνους να έλεγε και να το φώναζε ότι το show αυτό δεν είναι σαν το Fame Story και να είχε δίκιο στα περισσότερα, όμως, τελικά το... reality του το είχε και το X Factor. Κυρίως στο ερωτικό κομμάτι, αφού κατά τη διάρκεια του show φαίνεται ότι αναπτύχθηκε ένας έρωτας (αν είναι μεγάλος θα δείξει) ανάμεσα στον Λούκα και την Ειρήνη.

Τι παράδοση κι αυτή να αναπτύσσονται έρωτες σε τέτοια παιγνίδια; Ούτε ένα από αυτά δεν αποτελεί εξαίρεση, αφού σε κάθε κύκλο θα έχουμε κι από έναν (στη χειρότερη περίπτωση) έρωτα. Τέλος πάντων, η περίπτωση του Λούκα με τη συμπαίκτρια του δεν είναι καινούργια, ούτε το ακούμε για πρώτη φορά. Απλά, τώρα οι δύο νεαροί τραγουδιστές αποφάσισαν να είναι πιο χαλαροί και παρόλο που δεν επιβεβαιώνουν ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ τους, δεν το διαψεύδουν κιόλας.

Όπως καλή ώρα έκανε στην αρχή ο νικητής του X Factor. Πριν λίγες μέρες, οι δυο τους πήγαν σε μουσική σκηνή με μεγάλη παρέα και όλο το βράδυ δεν ξεκόλλαγε ο ένας από τον άλλον. Θα πρέπει δηλαδή να είναι κουτός ο άλλος για να πιστέψει ότι δεν υπάρχει έρωτας εδώ. Να οι αγκαλιές, να τα μυστικά, να τα ψιθυρίσματα στο αυτί. Κοιτούσε η Ειρήνη τον Λούκα στα μάτια και καταλαβαίνεις ότι... έλιωνε. Είχαν, όμως, το νου τους και στον φακό και δεν έκαναν περισσότερες αποκαλύψεις.

Γιατί, όπως λέγεται κάποιοι έχουν συμβουλεύσει τον 20χρονο τραγουδιστή να μην αποκαλύπτει ότι έχει σχέση, διότι αυτό δεν θα αρέσει στις θαυμάστριες του. Καλά, δεν είναι και ο Sakis που κάποτε οι «Ρουβίτσες» ήθελαν... αποκλειστικότητα!