Ο Notis θέλει να φύγει από την Ελλάδα!

27.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Καιρό είχε να μιλήσει ο Notis Σφακαινάκης κι ενώ οι εξελίξεις έτρεχαν, εμείς δυστυχώς δεν είχαμε την άποψη του αοιδού για όσα συμβαίνουν στη χώρα μας τον τελευταίο καιρό. Ευτυχώς, που ο Notis
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Καιρό είχε να μιλήσει ο Notis Σφακαινάκης κι ενώ οι εξελίξεις έτρεχαν, εμείς δυστυχώς δεν είχαμε την άποψη του αοιδού για όσα συμβαίνουν στη χώρα μας τον τελευταίο καιρό. Ευτυχώς, που ο Notis αποφάσισε να μιλήσει και τώρα μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι. Αν και με την «βόμβα» που έριξε ότι θέλει να φύγει από την Ελλάδα μάς προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση.

Ταράχτηκες κι εσύ, ε; Κι όμως ο Σφακιανάκης θέλει να φύγει από την Ελλάδα που υπεραγαπά, διότι όσο πιο μακριά θα είναι από αυτήν, θα πληγώνεται λιγότερο. Κράτα το... ντόινγκ για παρακάτω καθότι τώρα έρχονται οι καλύτερες δηλώσεις του Notis. «Με ενοχλεί το στερητικό «α» που έχει μπει μπροστά από πολλές λέξεις: ασέλγεια, αμετροέπεια, ανομία, ασυδοσία...»! «Α» - στα να πάνε Notis μου. Έχεις κι εσύ τα δίκια σου. Μετανάστευση εδώ και τώρα. Είναι να ζει κανείς σε μια χώρα με τόσα «α»;

Αλήθεια, αν φύγει ο Σφακιανάκης από την Ελλάδα και πάει να ζήσει αλλού, τι είδους μετανάστης θα είναι; Στερητικός μετανάστης;;;; χμ. Ο αοιδός αναφέρθηκε και στην Γιουροβίζιον και μετά τις δηλώσεις του ο Sakis Ρουβάς πρέπει να είναι τα μάλα στεναχωρημένος. «Είναι ντροπή να πάμε στην Γιουροβίζιον με αγγλικό στίχο» είπε, αλλά δυστυχώς εδώ δεν έχει τα... πρωτεία της δήλωσης καθώς πολλοί άλλοι έχουν την ίδια άποψη.

Είπε, όμως, ότι είναι ντροπή να πληρώνουμε για μία εκπροσώπηση στην Γιουροβίζιον και δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο έχουμε καταντήσει εθνικό θέμα την εκπροσώπηση της χώρας. Καλά, αν του ζητήσουν να πάει εκείνος, ας αρνηθεί. Αλλά ξέχασα, ο Σφακιανάκης είναι καλλιτέχνης και ουχί τραγουδιστής και το εξηγεί. Ο «Καλλιτέχνης» επιλέγει πού θα πάει, ενώ ο «τραγουδιστής» πηγαίνει όπου τον καλούν. Άρα, ο Ρουβάς είναι τραγουδιστής; Φαντάζομαι τι στεναχώρια του Sakis με τα τόσα χτυπήματα που δέχεται.