Πιο Αλίκη από ποτέ η Παπουτσάκη!

26.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ευτυχώς, που η Κατερίνα Παπουτσάκη γεννήθηκε στην Ελλάδα και κάνει εδώ καριέρα ηθοποιού και δεν γεννήθηκε στην Αμερική να κάνει καριέρα στο Χόλυγουντ. Και σου εξηγώ αμέσως τι εννοώ.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ευτυχώς, που η Κατερίνα Παπουτσάκη γεννήθηκε στην Ελλάδα και κάνει εδώ καριέρα ηθοποιού και δεν γεννήθηκε στην Αμερική να κάνει καριέρα στο Χόλυγουντ. Και σου εξηγώ αμέσως τι εννοώ. Μην πιστέψεις, δηλαδή, ότι ξαφνικά εκτίμησα το υποκριτικό της ταλέντο και θέλω αποκλειστικότητες αυτού. Χα. Λοιπόν, η Κατερίνα ανήκει στην κατηγορία αυτών που ταυτίζονται με τον εκάστοτε «δυνατό» ρόλο που υποδύονται.

Και για του λόγου το αληθές, φέτος υποδύεται την Αλίκη Βουγιουκλάκη και όλοι έχουμε καταλάβει ότι είναι επηρεασμένη από το ρόλο. Ναι, η Παπουτσάκη - ειδικά μετά το ντεκαπάζ - νιώθει πιο Αλίκη από ποτέ και το αυτό αποδεικνύεται στην καθημερινότητα της και δη σε κάθε δημοσία εμφάνιση της. Α, και αναφέρθηκα στο Χόλυγουντ γιατί με αυτό το χούι που έχει η ηθοποιός, σκέψου να δούλευε εκεί και να έπαιζε κάνα παρανοϊκό ρόλο ή να υποδυόταν την «Βασίλισσα Ελισάβετ» και να πήγαινε στα βραβεία «Άνδρες της χρονιάς» (όπως καλή ώρα έκανε τώρα) με τίποτε φορέματα βικτωριανής εποχής και τιάρα στο κεφάλι.

Χο χο. Θα είχε πολύ γέλιο πράγματι. Αν και να σου πω, επειδή έχουμε Αποκριές, οι περισσότεροι θα πίστευαν ότι είναι επηρεασμένη από το κλίμα του καρναβαλιού. Και σε αυτό το κλίμα αποδίδω την τελευταία παρουσία της ηθοποιού στα βραβεία, όπου έκανε εμφάνιση άλα Αλίκη Βουγιουκλάκη! Με κότσο Αλίκης (όπως στο Δόλωμα), έντονο μακιγιάζ και κόκκινη τουαλέτα, μπορείς να πεις ότι η Παπουτσάκη είχε κάνει την καλύτερη αμφίεση «Αλίκη Βουγιουκλάκη». Γιατί έχε υπόψη σου ότι φέτος φοριέται πολύ, ελέω του σήριαλ «Έχω ένα μυστικό». Βρε μπας και η κοπέλα πήγε κατευθείαν από το γύρισμα και τσάμπα στάζω τόση χολή;;;