Η Πετρούλα δέρνει άνδρες!

26.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Φοβού την Πετρούλα και καμιά μπουνιά θα στη φέρει! Γιατί μην την βλέπεις έτσι «κοριτσάκι του καιρού», όπου το μόνο που κάνει είναι να... τελειώνει! Το δελτίο, ε; Άμα λάχει δέρνει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Φοβού την Πετρούλα και καμιά μπουνιά θα στη φέρει! Γιατί μην την βλέπεις έτσι «κοριτσάκι του καιρού», όπου το μόνο που κάνει είναι να... τελειώνει! Το δελτίο, ε; Άμα λάχει δέρνει κιόλας και το αυτό αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξή της στο Down Town. Είναι τσαμπουκαλού η Πετρούλα και την πλευρά της αυτή έχουν γνωρίσει μέχρι στιγμής δύο άνδρες.

Μπορεί να είναι και περισσότερο, αλλά η Πετρούλα δύο μάς αποκάλυψε. Ο πρώτος ήταν ένας δύσμοιρος κάμεραμαν στην βραδιά των Καλλιστείων, όπου μετείχε η Κωστίδου. Έκανε το λάθος (κατά την Πετρούλα πάντα) να τής κάνει κοντινά την ώρα των αποτελεσμάτων κι ενώ το άγχος της είχε χτυπήσει κόκκινο.

Κι όπως εξηγεί, εκείνη τη στιγμή, λίγο το άγχος λίγο τα νεύρα, γυρίζει και χαστουκίζει τον κάμεραμαν. Εννοείται, ότι εκείνος έμεινε στήλη άλατος (για να μην πω κάτι άλλο...), ενώ η Πετρούλα μόλις συνειδητοποίησε τι έκανε, άρχισε τις συγνώμες. Τουλάχιστον, σε αυτές τις περιπτώσεις δέρνει, αλλά μετά ζητάει και μία... άφεση!

Σε άλλες περιπτώσεις, όμως, δεν ισχύει αυτό. Βαράει άνδρες και δεν το μετανιώνει καθόλου. Το ευχαριστιέται κιόλας. Για παράδειγμα, είχε βρεθεί κάποτε στην Χαλκιδική κι εκεί κάποιος την πείραξε. Ε, γυρίζει η Πετρούλα του ρίχνει μια κουτουλιά και μια μπουνιά και τον στέλνει αδιάβαστο. Α, να αγιάσει το χέρι σου Πετρούλα μου. Σε αυτή την περίπτωση δεν μετάνιωσε καθόλου για το ξύλο που έριξε και όπως λέει δεν φοβάται κι άμα χρειαστεί, το ξανακάνει. Ε, μήπως μπορεί να δείρει και για εμένα;;; Έχω ένα θεματάκι με τις κουτουλιές.... Δεν φθάνω. Σνιφ, σνιφ.