Η Θρασκιά μιλάει για την εγκυμοσύνη της!

25.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Άργησε να παραδεχτεί την εγκυμοσύνη της η Ράνια Θρασκιά, αλλά τώρα που είναι ήδη τεσσάρων μηνών αποφάσισε να μιλήσει ανοικτά για το ευτυχές γεγονός. Και ήταν να μην πάρει φόρα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Άργησε να παραδεχτεί την εγκυμοσύνη της η Ράνια Θρασκιά, αλλά τώρα που είναι ήδη τεσσάρων μηνών αποφάσισε να μιλήσει ανοικτά για το ευτυχές γεγονός. Και ήταν να μην πάρει φόρα, αφού μέσα σε λίγες μέρες την έχουμε δει να μιλάει στην εκπομπή «Life and Style», αλλά και να φωτογραφίζεται σε εβδομαδιαία περιοδικά με την φουσκωμένη πια κοιλιά της.

Την επιθυμία της να είναι ένα υγιές αγοράκι εκφράζει η γνωστή παρουσιάστρια και σε αυτό συμφωνεί και ο σύζυγός της, Ανδρέας Φωτόπουλος. Μάλιστα, η Ράνια έχει αποφασίσει αν αποκτήσει γιο να τον κάνει Παοκτση (που είναι η ίδια) κι ας είναι Παναθηναϊκός ο σύζυγός. Λεπτομέρειες. Η Θρασκιά λέει επίσης ότι θέλει το παιδί να μοιάζει σε όλα στον πατέρα του και κάπου εκεί ρίχνει τη σπόντα της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Αν και σε καμία από τις συνεντεύξεις της δεν αναφέρεται ονομαστικά σε εκείνον, εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι έμμεσα δίνει την απάντηση της στο σχόλιο του Γρηγόρη ότι η Ράνια πάντα ήθελε να αποκτήσει παιδί και μετά από πολλές προσπάθειες τελικά τα κατάφερε! Τι απαντάει η Θρασκιά σε αυτό; «Πριν γνωρίσω τον σύζυγό μου, δεν ένιωθα την ασφάλεια να γίνω μητέρα»! Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Με το που γνώρισε, όμως, τον πετυχημένο οδοντίατρο ένιωσε την επιθυμία να γίνει μητέρα! Που σαι Γρηγόρη.... νιάου!!!