Αγαθονικιάδη: "Δεν συμμετείχα στο τρίο"!

25.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Για τον Απρίλιο αναβλήθηκε η δίκη της ηθοποιού, Άννα ? Ίρις Αγαθονικιάδη, η οποία κατηγορείται για τον εκβιασμό ενός 34χρονου άνδρα με «ροζ» dvd μετά από τις ερωτικές συνευρέσεις
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Για τον Απρίλιο αναβλήθηκε η δίκη της ηθοποιού, Άννα - Ίρις Αγαθονικιάδη, η οποία κατηγορείται για τον εκβιασμό ενός 34χρονου άνδρα με «ροζ» dvd μετά από τις ερωτικές συνευρέσεις που είχαν. Η νεαρή ηθοποιός παρουσιάστηκε κανονικά στα δικαστήρια της Ευελπίδων, αλλά ο 34χρονος πολιτικός μηχανικός δεν παραβρέθηκε, επικαλούμενος λόγους υγείας.

Αλλά αυτά είναι... ανούσιες λεπτομέρειες. Το ωραίο της ιστορίας είναι αυτά που δηλώνει η ηθοποιός στην εφημερίδα Espresso και που πρόκειται να είναι και η θέση της στο δικαστήριο. «Δεν συμμετείχα στο τρίο» υποστηρίζει η Αγαθονικιάδου και ναι αγαπημένε μου είναι να απορείς. Είναι αλήθεια, ότι δεν υπάρχει dvd που να δείχνει εκείνη, τον σύντροφό της και τον πολιτικό μηχανικό σε όλο τους το... ερωτικό μεγαλείο, παρά μόνο ένα cd με ροκ μουσική. Με τέτοιες ροκ στιγμές που ζούμε, μια χαρά ακούσματα είναι αυτά.

Κι όλα αυτά, δηλαδή, τα φαντάστηκε ο πολιτικός μηχανικός; Και γιατί έδωσαν ραντεβού στην Δάφνη; Για να του παραδώσουν τη συλλογή με τα ροκ τραγούδια; Μπορεί, ποτέ δεν ξέρεις. Αν και όλα αυτά, θα ξεκαθαρίσουν στο δικαστήριο, όπου η νεαρή ηθοποιός μάς πληροφορεί ότι θα πει τη «δική της αλήθεια» και θα ανατρέψει όλο το σκηνικό. Περιμένουμε με μεγάλη αγωνία. Ωστόσο, η Αγαθονικιάδου αναφέρθηκε και στη σύλληψη της την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου (sorry, αλλά κάνεις τέτοιες... παραδώσεις στην γκαντεμο-μέρα;), λέγοντας ότι έζησε πρωτόγνωρες καταστάσεις στο τμήμα και ότι τους άρπαξαν το cd με τη βία.

Η ίδια ήτο τρομοκρατημένη και μπερδεμένη με τα όσα έλαβαν χώρα λίγο πριν, προσπαθώντας να καταλάβει γιατί κατηγορείται. Η συνέχεια, όπως λέει, την βρήκε στο κρατητήριο στεναχωρημένη και θυμωμένη, έχοντας τη συμπαράσταση της αδελφής της. Από τη μέρα που αφέθηκε ελεύθερη έχει τη συμπαράσταση της οικογένειας της και όλων των φίλων της, ενώ έχει κλειστεί στο σπίτι της από το σοκ.