Η φάρσα του Θέμου για το "κλεμμένο" τραγούδι του Sakis!

25.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Απορώ τι έχουν πάθει όλοι και κάνουν φάρσες στον Sakis Ρουβά. Μετά τον Γιώργο Μητσικώστα και το τηλεφώνημα που έκανε στο «είδωλο» ως... Μίκης Θεοδωράκης, ήρθε η σειρά του Θέμου Αναστασιάδη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Απορώ τι έχουν πάθει όλοι και κάνουν φάρσες στον Sakis Ρουβά. Μετά τον Γιώργο Μητσικώστα και το τηλεφώνημα που έκανε στο «είδωλο» ως... Μίκης Θεοδωράκης, ήρθε η σειρά του Θέμου Αναστασιάδη να κάνει τη φάρσα του. Μόνο που αυτή ήταν χειρότερη και μέχρι να καταλάβουμε ότι έκανε πλάκα, πολλοί έχασαν τον ύπνο τους, το βράδυ της Τρίτης.

Στην εκπομπή του «Όλα 9» παρουσίασε ένα βίντεο από Bollywwod προερχόμενο και με τον τίτλο «Το Bollywood εμπνέει ή εμπνέεται από την Ελλάδα;» έδειξε το κλιπ ενός ινδικού τραγουδιού που ήταν ίδιο (μα ολόιδιο) με το «This is our night». Ίδια μουσική, ίδια κίνηση του Ινδού αοιδού με του δικού μας «ειδώλου». Μόνο οι στίχοι άλλαζαν, αλλά κι εκεί μη φανταστείς τρελές διαφορές. Καταλαβαίνεις, λοιπόν, το σοκ που έπαθαν όλοι.

Ναι, ξέρουμε για κάποιους «δανεισμούς» ελληνικών τραγουδιών από ξένα, αλλά εδώ είχαμε να κάνουμε καθαρά με... clopyright! Κρύος ιδρώτας έλουσε τους φαν της Γιουροβίζιον (μαζί κι εμάς, αλλά και τον Γιώργο Καπουτζίδη που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή), γιατί φαντάσου τι είχε να γίνει, αν το ελληνικό τραγούδι ήταν πράγματι κλεμμένο. Ευτυχώς, για την Ελλάδα και κυρίως για τον Sakis (αλήθεια σκέψου για τι σκάνδαλο θα μιλάγαμε, ε;) το βίντεο αυτό αποδείχθηκε μία καλοστημένη φάρσα του Θέμου και του Βαγγέλη Περρή, που προκάλεσε πανικό κι έκανε τους πάντες να τρέχουν και να μη φθάνουν.

Θες η φάρσα να είναι... δάκτυλος του Ηλία Ψινάκη που είναι και κολλητός με τον Περρή; Χαχα. Τέλος πάντων, bloggers στο ίντερνετ άμεσα ανακάλυψαν ότι το τραγούδι που έπαιξε στο «Όλα 9» δεν έχει καμία σχέση με το ελληνικό. Είναι το soundtrack της μπολιγουντιανής (κι επιστημονικής φαντασίας παρακαλώ) ταινίας, «Love 2050» και λέγεται «Milo la Milo». Εννοείται ότι η μουσική του τραγουδιού δεν έχει καμία σχέση με το «This our night», απλά έκαναν κάποια τρικ για να εξυπηρετήσουν τη φάρσα. Κι ελπίζω οι πλακίτσες εις βάρος του Sakis να τελειώσουν εδώ, διότι τον έχουν φάει τον άνθρωπο!



Κι αυτό είναι το κανονικό