Θύμα κλοπής οι "ξανθές" του Λιάγκα!

24.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Θύμα κλοπής έπεσαν οι «ξανθές» του Γιώργου Λιάγκα και τα γυρίσματα του παιγνιδιού, «Η εκδίκηση της ξανθιάς» θα καθυστερήσουν για μία εβδομάδα, το λιγότερο. Δράστης ή δράστες παραβίασαν τα στούντιο Καραμάνος
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Θύμα κλοπής έπεσαν οι «ξανθές» του Γιώργου Λιάγκα και τα γυρίσματα του παιγνιδιού, «Η εκδίκηση της ξανθιάς» θα καθυστερήσουν για μία εβδομάδα, το λιγότερο. Δράστης ή δράστες παραβίασαν τα στούντιο Καραμάνος, όπου γυρίζεται το παιγνίδι κι έκλεψαν έξι από τις εννέα κάμερες που υπήρχαν.

Να μου το θυμηθείς... Μελαχρινές έκαναν τη δουλειά, για να εκδικηθούν» τις ξανθές, που πρόκειται να μονοπωλήσουν το τηλεοπτικό ενδιαφέρον τους επόμενους μήνες. Η λεία υπολογίζεται γύρω στις 500 χιλιάδες ευρώ, ενώ ο ιδιοκτήτης των τηλεοπτικών στούντιο δίνει αμοιβή σε εκείνον που βρει τον ή τους δράστες.

Ωστόσο, παρήγγειλαν νέες κάμερες για να αντικαταστήσουν τις παλιές, αλλά μέχρι να γίνει αυτό χρειάζονται κάποιες μέρες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να καθυστερήσουν τα γυρίσματα του εν λόγω παιγνιδιού, ενώ δεν ξέρουμε αν το ίδιο συμβεί και με τη «Λίστα» του Χρήστου Φερεντίνου, που επίσης γυρίζεται εκεί, καθώς και το νέο σήριαλ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «4». Αν και ο τελευταίος είναι ο λιγότερο αγχωμένος καθώς η σειρά του θα βγει από του χρόνου. Οι «ξανθές» τι κάνουν, που έχουν και πρεμιέρα οσονούπω.