Διαζύγιο για την Μάρα Δαρμουσλή!

24.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τίτλοι τέλους έπεσαν στον γάμο της Μάρας Δαρμουσλή με τον Παύλο Καπώνη. Το ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό δεν είναι πια μαζί και όπως αθόρυβα παντρεύτηκαν, έτσι αθόρυβα αποφάσισαν να χωρίσουν.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τίτλοι τέλους έπεσαν στον γάμο της Μάρας Δαρμουσλή με τον Παύλο Καπώνη. Το ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό δεν είναι πια μαζί και όπως αθόρυβα παντρεύτηκαν, έτσι αθόρυβα αποφάσισαν να χωρίσουν. Εξάλλου, από τον γάμο τους απέκτησαν ένα γιο (τριών χρονών σήμερα) και το ζευγάρι σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να υπάρχουν προβλήματα και κόντρες για χάρη του παιδιού τους.

Για του λόγου το αληθές, οι δυο τους έχουν άριστες σχέσεις και το διαζύγιο τους (η διαδικασία έχει κιόλας ξεκινήσει) θα είναι συναινετικό. Για ποιο λόγο έφθασαν στο διαζύγιο, αφού έδειχναν ερωτευμένοι κι ευτυχισμένοι, ουδείς το γνωρίζει. Άλλωστε, τόσο το μοντέλο όσο και ο πυγμάχος δεν θέλουν να μιλούν για το διαζύγιο τους.

Και ως είθισται σε περιπτώσεις χωρισμού, η Μάρα το έχει ρίξει στην εργασιοθεραπεία (αλλά και στο μεγάλωμα του παιδιού της). Εκτός από την εκπομπή που συμπαρουσιάζει στην κρατική τηλεόραση, συμφώνησε με γνωστή εταιρεία καλλυντικών να είναι το κεντρικό πρόσωπο της νέας πανευρωπαϊκής καμπάνιας. Έτσι, για να μην ξεχνάει και τον χώρο απ’ όπου ξεκίνησε. Και είχε μεγάλες επιτυχίες.