Οικογένεια Λαζαρίδη: γύρισαν την πλάτη στην Ηλιαδη!

25.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αμέσως μετά τη δολοφονία του Μπάμπη Λαζαρίδη η οικογένεια του (μάνα και αδελφή κυρίως) έβγαιναν στα κανάλια και δήλωναν δημοσίως ότι θα στηρίξουν την Αγγελική Ηλιάδη, η οποία είναι για εκείνες
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αμέσως μετά τη δολοφονία του Μπάμπη Λαζαρίδη η οικογένεια του (μάνα και αδελφή κυρίως) έβγαιναν στα κανάλια και δήλωναν δημοσίως ότι θα στηρίξουν την Αγγελική Ηλιάδη, η οποία είναι για εκείνες αδελφή και νύφη/κόρη. Ειδικά, η μάνα Λαζαρίδη υποστήριζε θερμά την Ηλιάδη και δεν είχε κανένα να πρόβλημα να «αδειάσει» την Πόπη Μαλιωτάκη, η οποία έβγαινε στα κανάλια ως χήρα Λαζαρίδη.

«Δεν είναι νύφη μου αυτή» έλεγε η κυρία Μαρία. «Η Αγγελικούλα είναι» συνέχιζε και η Μαλιωτάκη έπινε το πικρό ποτήρι της απόρριψης. Μάλιστα, η Ηλιάδη τον πρώτο καιρό μετά τη δολοφονία του συντρόφου της έμενε στο πατρικό του (μαζί με την οικογένεια Λαζαρίδη) στην Καβάλα. Ωστόσο, οι «οικογενειακές» αυτές στιγμές φαίνεται ότι ανήκουν στο παρελθόν καθώς Ηλιάδη και οικογένεια Μπάμπη δεν έχουν πια σχέσεις.

Το αυτό παραδέχτηκε η μητέρα του, Μαρία η οποία εμφανίσθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην Ευελπιδων έχοντας στο πλευρό της την Μαλιωτάκη. Οι δύο γυναίκες πήγαν εκεί για να καταθέσουν ασφαλιστικά μέτρα, ώστε να μην ανοίξουν οι «Μούσες» από τον Θοδωρή Λανταβό. Αυτό δεν μπορώ να πω ότι ήταν μεγάλη έκπληξη, αφού τις τελευταίες μέρες ουκ ολίγες φορές έχουμε δει τις δυο γυναίκες να είναι μαζί.

Φαίνεται ότι η ιστορία με τις «Μούσες» απομάκρυνε την οικογένεια με την Ηλιάδη, αλλά την έφερε κοντά με την Μαλιωτάκη, την οποία η κυρία Μαρία αποκάλεσε «νύφη μου». Ναι, αυτό είναι έκπληξη, διότι μέχρι πρότινος μόνο ως νύφη δεν την έβλεπαν κι ένιωθαν. Άλλη είχε τα... τυχερά αυτά. Η άλλη τρελή έκπληξη είναι η επιθυμία της οικογένειας Λαζαρίδη να ανοίξει η ίδια τις «Μούσες» και βασική τραγουδίστρια να είναι η... Ποπάρα. Oh, my God!

Όσο για την Ηλιάδη; Όχι μόνο τηρεί σιγή ιχθύος για το θέμα με τις «Μούσες», αλλά έχει πάρει σαφείς αποστάσεις. Ίσως, αυτός να ήταν και ο λόγος που απομακρύνθηκε από την οικογένεια του συντρόφου της. Αυτή την περίοδο η αοιδός προετοιμάζεται για την επιστροφή της στις πίστες, που θα γίνει το Πάσχα ή λίγο αργότερα, ενώ ήδη κυκλοφορεί το νέο της cd. Κι όλα αυτά, η Ηλιάδη τα κάνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας....