Χώρισε η Έλενα Παπαρίζου;

24.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Εξαφανισμένη από κάθε δραστηριότητα είναι η Έλενα Παπαρίζου και όλοι γνωρίζουμε ότι η νεαρή αοιδός βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση από τον θάνατο του πατέρα της (τα περασμένα Χριστούγεννα),
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Εξαφανισμένη από κάθε δραστηριότητα είναι η Έλενα Παπαρίζου και όλοι γνωρίζουμε ότι η νεαρή αοιδός βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση από τον θάνατο του πατέρα της (τα περασμένα Χριστούγεννα), ενώ έχοντας στο πλευρό την τον Τόνι Μαυρίδη προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ. Ωστόσο, δημοσίευμα του περιοδικού Ciao αποκαλύπτει ότι το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί.

Σύμφωνα με το περιοδικό, η άσχημη ψυχολογία της Έλενας επηρέασε αρνητικά τη σχέση της με τον Τόνι, που τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε προβλήματα. Η Παπαρίζου μετά τον θάνατο του πατέρα της έχει κλειστεί στον εαυτό της κι έχει απομακρυνθεί απ’ όλους. Μάλιστα, υπήρχαν φορές που δεν ήθελε να δει κανέναν, μαζί και τον Τόνι, ο οποίος δεν ήξερε πώς να την βοηθήσει.

Ο θάνατος του Γιώργου Παπαρίζου στοίχισε και στον ίδιο, αφού είχε καλές σχέσεις με τον πατέρα της αγαπημένης του. Τέλος πάντων, πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο χωρισμός του ζευγαριού ήρθε ως αποτέλεσμα της αποξένωσής τους, αλλά έγινε φιλικά χωρίς τσακωμούς και λοιπά. Μάλιστα, οι άνθρωποι που τους ζουν από κοντά πιστεύουν ότι δεν είναι οριστικός και ότι το ζευγάρι θα είναι και πάλι μαζί όταν η Παπαρίζου καταφέρει να ηρεμήσει και βρει τον παλιό καλό της εαυτό. Τώρα αν ισχύει ή όχι το δημοσίευμα, θα δείξει. Αυτά δεν μένουν κρυφά.