Νέος έρωτας για την Αλιμπέρτη;

24.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Λίγοι μήνες έχουν περάσει από τότε που η Σοφία Αλιμπέρτη έδωσε τέλος στη σχέση της με τον Αλέξανδρο Παρθένη. Και σε αυτό το διάστημα, η παρουσιάστρια εμφανιζόταν μόνη της χωρίς να είχε ακουστεί
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Λίγοι μήνες έχουν περάσει από τότε που η Σοφία Αλιμπέρτη έδωσε τέλος στη σχέση της με τον Αλέξανδρο Παρθένη. Και σε αυτό το διάστημα, η παρουσιάστρια εμφανιζόταν μόνη της χωρίς να είχε ακουστεί το παραμικρό για νέα σχέση ή έρωτα στον ορίζοντα. Αλλά ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, οι χωρισμένοι για λίγο καιρό ξαποσταίνουν και ξανά προς μια σχέση τραβούν.

Και το αυτό φαίνεται ότι συμβαίνει στην περίπτωση της Αλιμπέρτη, η οποία (αν πιστέψουμε το δημοσίευμα του περιοδικού Ciao) βρήκε νέο συνοδό. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον παραγωγό της εκπομπής της «Καλομελέτα κι έρχεται», Δημήτρη Γκάνο. Οι δυο τους συνεργάζονται στενά τα τελευταία χρόνια και όπως φαίνεται η σχέση τους πέρασε από το επαγγελματικό/φιλικό επίπεδο στο... ερωτικό.

Μάλιστα, η Σοφία και ο παραγωγός πριν δύο εβδομάδες έφυγαν για ένα διήμερο στο Καϊμακτσαλάν και το ταξίδι αυτό οργάνωσε ο Γκάνος. Οι δυο τους έφυγαν με το αυτοκίνητο εκείνου, έμειναν στο ίδιο ξενοδοχείο και τις μέρες που βρέθηκαν στο χειμερινό θέρετρο έκαναν πολλές βόλτες στη γύρω περιοχή.

Πάντως, είναι γεγονός ότι η Αλιμπέρτη τον τελευταίο καιρό είναι πολύ ανεβασμένη και το αυτό μπορεί να διαπιστώσει κανείς παρακολουθώντας την εκπομπή της. Τι κι αν αυτή συνεχίζει να βρίσκεται πίσω από τη Ναταλία Γερμανού; Τι κι αν ακούγεται ότι το καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιο της με τον ΑΝΤ1 μάλλον δεν θα ανανεωθεί; Η διάθεση της Αλιμπέρτη εξακολουθεί να είναι καλή και ναι δεν αποκλείεται... έρωτας να είναι η αιτία! Ή μήπως οι φήμες που κυκλοφορούν και θέλουν την Σοφία να μετακομίζει στην ΕΡΤ;