Η φάρσα του Μητσικώστα στον Sakis. Γουάου!

24.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μετά την Έφη Θώδη ήρθε η σειρά του Sakis Ρουβά να πέσει θύμα των φαρσών του Γιώργου Μητσικώτσα. Κι αν η Θώδη κάτι μυρίστηκε προς το τέλος ότι την κοροϊδεύουν και στην άλλη γραμμή του τηλεφώνου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μετά την Έφη Θώδη ήρθε η σειρά του Sakis Ρουβά να πέσει θύμα των φαρσών του Γιώργου Μητσικώτσα. Κι αν η Θώδη κάτι μυρίστηκε προς το τέλος ότι την κοροϊδεύουν και στην άλλη γραμμή του τηλεφώνου δεν είναι ο Κώστας Καραμανλής, ο Sakis ούτε που πήρε γραμμή. Ο Μητσικώστας τού τηλεφώνησε ως Μίκης Θεοδωράκης για να του ευχηθεί «καλή επιτυχία» στην Γιουροβίζιον και να τού ζητήσει να συνεργαστούν.

Ο Ρουβάς μόνο που δεν κατουρήθηκε από χαρά, που του τηλεφώνησε ο μέγιστος Μίκης. Όταν, δε, του πρότεινε να πει το «Άξιον εστί» σε μουσική «This is our night» και να πάει με αυτό στην Μόσχα, ο έκπληκτος Sakis κατάφερε να ψελλίσει ένα... Γουάου! Α ρε Sakis. Πάντως, ακόμη κι έτσι με αυτό το τηλεφώνημα απέδειξε πόσο καλό και απλό παιδί είναι, διότι μιλούσε πάντα στον πληθυντικό στον «Θεοδωράκη», ήταν ντροπαλός και δεν είχε καθόλου έπαρση.

Ε προσπαθώ λίγο να τα μπαλώσω, διότι εδώ που τα λέμε είναι άβολα να πιάνεσαι... κότσος και μάλιστα να σε παρακολουθούν εκατομμύρια τηλεθεατές. Μάλιστα, τη στιγμή της φάρσας ο Ρουβάς βρισκόταν στο σπίτι κι έπαιζε με την κορούλα του, την οποία και ακούγαμε. Σνιφ, σνιφ. Τι συγκινητική στιγμή. Και είναι τόσο καλός πατέρας ο Sakis, που δεν την άφησε από την αγκαλιά του κι ας υποτίθεται ότι μιλούσε με κοτζάμ Μίκη Θεοδωράκη. Ε, τώρα για την φάρσα, τι να πεις... είναι μεγάλος μίμος ο Μητσικώστας!