Η πιο hot κουμπαριά

28.03.2001
Αγαπημένε μου Σωτήρη γεια σου. Χθες δεν κατάφερα να σου γράψω και η θλίψη μου είναι μεγάλη. Ότι παντρεύεται Σώτο μου η Μενεγάκη το ξέρεις. Σου το έχω πει άλλωστε τόσες φορές που μάλλον θα έχεις μπουχτίσει. Αυτό που σίγουρα δεν ξέρεις είναι ότι κουμπάρα της θα έιναι η Δέσποινα Βανδή και ουχί η Νατάσσα Θεοδωρίδου.
Αγαπημένε μου Σωτήρη γεια σου. Χθες δεν κατάφερα να σου γράψω και η θλίψη μου είναι μεγάλη. Αν σε τρώει η περιέργεια για ποιο λόγο, σου απαντώ πως τα θέματα που είχα ήταν άνευ ενδιαφέροντος για σένα. Έτσι, προτίμησα να γράψω στην Ευτυχία και την Άντζη, διότι ήθελα οι "γνώσεις" μου (αμφιβάλλεις, καλέ μου ότι τόσο καιρό αυτά που σου καταθέτω είναι ειδικές γνώσεις που λίγοι τις κατέχουν;) να πιάσουν τόπο. Σήμερα, όμως σου έχω νέα που...σπαρταράνε; Καλά, μη φανταστείς τίποτε το φοβερό. Αυτά σου τα κρατάω για αργότερα.
Ότι παντρεύεται Σώτο μου η Μενεγάκη το ξέρεις. Σου το έχω πει άλλωστε τόσες φορές που μάλλον θα έχεις μπουχτίσει. Όμως τι να κάνω φίλε μου που τα νέα έρχονται σωρηδόν. Πάρε το απόφαση πως μέχρι να γίνει το μυστήριο ότι μαθαίνω θα στο γράφω. Σιγά, δηλαδή μη σε αφήσω ανενημέρωτο. Το τελευταίο που πληροφορήθηκα είναι ότι κουμπάρα του ζεύγους δε θα είναι τελικά η Νατάσσα Θεοδωρίδου, αλλά η Δέσποινα Βανδή. Να σου πω τη μαύρη αλήθεια δεν ξέρω τι συνέβη και άλλαξαν τα σχέδια. Να αφήσω το νου μου να πάει στο πονηρό;
Μπα, δε θα το κάνω. Εξάλλου, η Ελένη με τη Νατάσσα τον τελευταίο καιρό έχουν αποκαταστήσει πλήρως τις σχέσεις τους. Που να θυμάσαι, αλλά οι δυο τους είχαν ψυχρανθεί επειδή η αοιδός δεν είχε καλέσει στο γάμο της την Ελενίτσα. Τι λέω, δεν της το είχε πει καν. Την επόμενη μέρα το έμαθε η φουκαριάρα από τις ειδήσεις. Φίλη να σου πετύχει. Τέλος πάντων, δε θέλω να φανώ κακιά, διότι τη συμπαθώ τη Νατάσσα. Πάντως, τώρα είναι πολύ καλά.
Πάλι, ξέφυγα από το θέμα, όμως είναι απαραίτητο να γίνεται αυτό, καθώς πρέπει να έχεις σφαιρική άποψη περί των κοσμικών. Η Βανδή, λοιπόν θα είναι η κουμπάρα και ήδη μαζί με το ζεύγος έχουν ξεκινήσει τις απαραίτητες προετοιμασίες. Αυτό άκουσα, αυτό σου γράφω. Αν κουμπάρος θα είναι ο Ντέμης (ο αγαπημένος της Δέσποινας), δεν το ξέρω ακόμη. Θα ρωτήσω το Γιώργο αν τη μέρα εκείνη παίζει η ΑΕΚ. Ωχ, ξέχασα να σου πω την ημερομηνία του γάμου και να φανταστείς με αυτή ήθελα να ξεκινήσω το γράμμα μου. Όμως άλλα θέλεις να πεις κι αλλού καταλήγεις.
Λοιπόν, παντρεύονται την Κυριακή του Θωμά, δηλαδή στις 22 Απριλίου. Δε λέω καλή ημερομηνία, μια εβδομάδα μετά το Πάσχα, όπου όλοι θα είναι χορτασμένοι από το αρνάκι, οπότε ξεφεύγεις και των περιττών εξόδων στο φαΐ. Όχι, ότι η Ελένη δεν θα κάνει το κουμάντο της. Κάθε άλλο, μαζί με τον αγαπημένο της Γιάννη (Λάτσιο, σε περίπτωση που το έχεις ξεχάσει) θα περιποιηθούν τους καλεσμένους τους με το παραπάνω. Πάντως, δε θα καλέσουν πολύ κόσμο. Λίγους και καλούς. Το μυστήριο σου υπενθυμίζω θα γίνει στην Κηφισιά, όπου κατοικεί το ζεύγος, στη βιλίτσα της Ελένης.
Υ.Γ. Άσχετο. Είδες χθες, "Ενώπιος Ενωπίω"; Ήταν καλεσμένος ο Βοσκόπουλος και ξέρεις τι αποκάλυψε; Η Άντζελα Γκερέκου είναι δύο μηνών έγκυος. Λες, ρε Σωτήρη το λουμπάγκο που είπαν πως έπαθε πριν τα "Ποπ - Κορν" να ήταν η εγκυμοσύνη; Πολύ πιθανό, διότι ο γιατρός της συνέστησε ξεκούραση.