Ένας άλλος Ράσελ και η Τζένιφερ με...άλλον

27.03.2001
Αντζη μου τι κρίμα που δε σε πρόλαβα να τα πούμε λιγάκι για τα Όσκαρ. Κι έχω τόσα νέα. Βέβαια, θα στα γράψω, όμως σε αυτή την περίπτωση δεν είναι το ίδιο, διότι απλούστατα δεν θα βλέπω τις γκριμάτσες σου κάθε φορά που θα ακούς κάτι. Καταρχήν, ξεκινάω το γράμμα μου με μια κατάθεση ψυχής. Από χθες το βράδυ έπαψε να με ενδιαφέρει ως άνδρας ο Ράσελ Κρόου.
Αντζη μου τι κρίμα που δε σε πρόλαβα να τα πούμε λιγάκι για τα Όσκαρ. Κι έχω τόσα νέα. Βέβαια, θα στα γράψω, όμως σε αυτή την περίπτωση δεν είναι το ίδιο, διότι απλούστατα δεν θα βλέπω τις γκριμάτσες σου κάθε φορά που θα ακούς κάτι. Τέλος πάντων, θα μπω κατευθείαν στο ψητό, διότι έχω να γράψω και σε άλλους και δεν προλαβαίνω. Έχει πάει 11 η ώρα.
Καταρχήν, ξεκινάω το γράμμα μου με μια αποκάλυψη, με μια κατάθεση ψυχής. Από χθες το βράδυ έπαψε να με ενδιαφέρει ως άνδρας ο Ράσελ Κρόου. Φιλενάδα, μη γελάς καθόλου. Αυτή τη στιγμή που σου το γράφω είμαι πολύ πικραμένη. Μα καλά αυτό το πράγμα που πήγε να παραλάβει το Όσκαρ, ήταν ο γνωστός και μη εξαιρετέος Ράσελ; Ο "Μονομάχος"; Που ήταν τα γενάκια του, που η σκληράδα του, η αρρενωπότητά του. Άγγλο Λόρδο - και να με συγχωρήσουν οι Λόρδοι - μου θύμιζε.
Και καλά ήθελε να φορέσει φράκο, δικαίωμά του. Τι το ήθελε και ξυρίστηκε κόντρα; Για να μην τον αναγνωρίσουν οι παραλίγο απαγωγείς του ή κουράστηκε να αρέσει; Τέλος πάντων και συγνώμη για το Κροουικό - πως λέμε ρατσιστικό; - ντελίριό μου. Ο Ράσελ και κλείνω εδώ την κουβέντα μου γι αυτόν, δεν πήγε μόνος του στην τελετή. Συνοδευόταν από μια ξανθιά κυρία, αγνώστου προελεύσεως. Φαινόταν, μάλιστα να απολαμβάνει την παρέα της, ενώ μόλις άκουσε ότι αυτός έιναι ο νικητής της έδωσε ένα θερμό φιλί. Α, να σου πω επίσης ότι σε κάποια φάση ο φακός τον συνέλαβε σε πηγαδάκι με τον Τομ Κρούζ. Να λέγανε για την Κίντμαν; Δε το νομίζω, διότι τα γελάκια έδιναν κι έπαιρναν. Άσε, που λίγο πιο κάτω "καραδοκούσε" η ξανθιά.
Η Τζένιφερ Λοπέζ συνοδευόταν από τον καινούργιο της αγαπημένο, αυτόν τον χορευτή του οποίου το όνομα μου ξεφεύγει. Μάλιστα, αφίχθηκαν πιασμένοι χεράκι - χεράκι κι έδειχναν να είναι καλά. Δε λέω ερωτευμένοι, διότι με τους διάσημους δεν είναι να λες μεγάλες κουβέντες. Πριν προλάβεις να τις γράψεις σε έχουν αναιρέσει. Δίκιο δεν έχω βρε Άντζη; Στην τελετή παραβρέθηκε και ο πρώην, ο "Πάφι", ο οποίος πετάχτηκε και μέχρι το πάρτι του Έλτον Τζον.
Η Τζούλια Ρόμπερτς έμαθα πως βαδίζει και μαθηματικά - που λένε στα αθλητικά - προς το γάμο. Η αλήθεια, χθες ήταν όλο γλύκες και αγκαλίτσες με τον Μπέντζαμιν Μπράντ, ενώ το ματάκι της έπαιζε συνεχώς μπας και καμιά "ξεδιάντροπη" κοιτάει τον αγαπημένο της.
Γενικά, φιλενάδα ήταν πολλά τα ζευγάρια. Εμένα, ωστόσο μου άρεσαν περισσότερο η Γκόλντι Χόουν με τον Κερτ Ράσελ. Σταθερή αξία δε συμφωνείς;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ