Η ατυχία της Κίντμαν και<BR> η τύχη της Ανιστον

28.03.2001
Άσε με Σωτήρη μου, πάω να σκάσω η γυναίκα. Και συγνώμη που ξεκίνησα τόσο απότομα, αλλά δεν είναι πράγματα αυτά που μαθαίνω. Ο Μπράντ Πιτ -λένε- έστειλε να στολίσουν το τροχόσπιτο που χρησιμοποιεί η Τζένιφερ Άνιστον στα γυρίσματα των "Friends", με κατακόκκινα τριαντάφυλλα. Αντίθετα, τη Νικόλ Κίντμαν μετά το διαζύγιό της, η ατυχία δε λέει να την αφήσει.
Άσε με Σωτήρη μου, πάω να σκάσω η γυναίκα. Και συγνώμη που ξεκίνησα τόσο απότομα, αλλά δεν είναι πράγματα αυτά που μαθαίνω. Άκου τι έπεσε στο αυτί μου. Ο Μπράντ Πιτ έστειλε να στολίσουν το τροχόσπιτο που χρησιμοποιεί η Τζένιφερ Άνιστον στα γυρίσματα των "Friends", με κατακόκκινα τριαντάφυλλα. Πόσα χρειάστηκαν δεν ξέρω, φαντάζομαι πως θα ήταν πολλά. Ολόκληρο τροχόσπιτο είναι αυτό. Τώρα θα μου πεις "Καλά ρε Δήμητρα θεωρείς ότι είναι είδηση αυτό που μου έγραψες; Σιγά το ωά." Καλά το τελευταίο μπορεί να μη το πεις, διότι δεν είναι του τύπου σου.
Εντάξει, δε στο έγραψα ως είδηση, καθώς ο Μπραντ έχει συνηθίσει την αγαπημένη του σε ανάλογες κινήσεις. Το αναφέρω ως παράπονο, διότι μετά το Μπραντ κι εσένα οι σωστοί άνδρες σπανίζουν. Σα να λέμε μετά από εσάς το χάος. Για του λόγου το αληθές, πάρε παράδειγμα τον Τομ Κρούζ. Δεν πάει λίγος καιρός από το διαζύγιό του με την Κίντμαν κι αυτός φαίνεται να το έχει ξεπεράσει. Και δεν αναφέρομαι μόνο στα Όσκαρ και την εκεί του παρουσία, αλλά και σε άλλες του ενέργειες, όπως π.χ. το ότι πλέον διεκδικεί μεγάλο μέρος από την κοινή του περιουσία με τη Νικόλ. Και πριν σου έλεγε πόσο αγαπούσε τη σύζυγό του, και τα λοιπά και τα λοιπά.
Θα μου πεις γιατί ξέρεις τι θα συμβεί με τους άλλους;. Όχι, δεν το ξέρω, όμως δεν τον κόβω τον Πιτ, για τόσο πλεονέκτη κι εγωπαθή. Τέλος πάντων, να σου πω τι κάνει αυτό το διάστημα η Κίντμαν και να κλείσω το γράμμα μου, διότι ήρθαν τα κοτόπουλα που παραγγείλαμε και ήδη τα παιδιά έχουν πέσει με τα μούτρα. Στο τέλος, δε θα μου αφήσουν ούτε φτερούγα. Καταρχήν, μετά το διαζύγιό της μένει στην ιδιαίτερη πατρίδα της την Αυστραλία, ενώ διέκοψε τα γυρίσματα της καινούργιας της ταινίας, επειδή είχε σοβαρό ατύχημα στο πόδι της και θα απέχει από κάθε δραστηριότητα για έξι ολόκληρους μήνες. Φοβερή ατυχία δε νομίζεις;
Με τον Ράσελ Κρόου τελικά δεν τα έχει, καθώς ο εκ της Νέας Ζηλανδίας κάου μπόι στην τελετή των Όσκαρ συνοδευόταν από άγνωστη ξανθιά. Ήθελα να σου γράψω και κάτι άλλο, όμως το ξέχασα. Αν το θυμηθώ θα στο αναφέρω σε άλλο μου γράμμα. Αυτά, φίλτατέ μου. Πάω τώρα να φάω, διότι ίσα που προλαβαίνω.
Υ.Γ. 1 Μόλις θυμήθηκα τι ήθελα να σου πω. Η Τζένιφερ Λοπέζ μαζί με το νέο αγαπημένο της βρέθηκαν στο πάρτι του Vanity Fair. Ξέρεις ποιόν συνάντησαν εκεί; Τον πρώην της, τον "Πάφι" Κόμπς. Όσοι ήταν εκεί πάγωσαν - κοινώς τα είδαν όλα- καθώς δεν ήξεραν πως θα αντιδράσει ο ράπερ. Άλλωστε, το παρελθόν του είναι ιδιαίτερα βεβαρημένο. Ελπίζω να θυμάσαι, διότι αυτή τη στιγμή βαριέμαι να επανέλθω σε γνωστά γεγονότα. Αυτός, όμως Σωτήρη μου ξέρεις τι έκανε, όταν είδε το ζεύγος; Τους πλησίασε κι αφού φίλησε στο λαιμό την Τζένιφερ, είχε θερμή χειραψία με το νυν. Εδώ είναι που λέμε η ανωτερότητα σε όλο της το μεγαλείο!
Υ.Γ. 2 Για να δεις πόσο πολύ με νοιάζει η έγκαιρη ενημέρωσή σου. Θυμήθηκα την ειδησούλα, ενώ έτρωγα. Αυτό ελπίζω να τα λέει όλα. Ευχαριστώ.