Ποιος θέλει τον Λαζόπουλο στη φυλακή;

02.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μία νέα δικαστική διαμάχη ξεσπάει και πρωταγωνιστής είναι γι’ ακόμη μία φορά ο Λάκης Λαζόπουλος. Μόνο που τώρα απέναντι του έχει κοτζάμ αρχηγό κόμματος, τον Γιώργο Καρατζαφερη και σίγουρα αυτό δίνει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μία νέα δικαστική διαμάχη ξεσπάει και πρωταγωνιστής είναι γι’ ακόμη μία φορά ο Λάκης Λαζόπουλος. Μόνο που τώρα απέναντι του έχει κοτζάμ αρχηγό κόμματος, τον Γιώργο Καρατζαφερη και σίγουρα αυτό δίνει σασπένς στην ιστορία. Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κατέθεσε αγωγή εναντίον του Λάκη, ζητώντας την προσωπική κράτηση του για ένα χρόνο και αποζημίωση 1.500.000 ευρώ για καθέναν από τους συνεργάτες του (έξι εκατομμύρια συνολικά).

Ποιος είναι ο λόγος που ο Καρατζαφέρης ζητάει να πάει ο Λαζόπουλος στη... φυλακή; Ένα βίντεο στην εκπομπή του «Όταν ο Λάκης δεν είναι εδώ», όπου πρόσθεσαν στον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. το μουστάκι του Χίτλερ με μουσική υπόκρουση το "Όλα σε θυμίζουν" και το ναζιστικό εμβατήριο, ενώ στο καπάκι εμφανίστηκε η εικόνα του Χίτλερ. Ο παραλληλισμός αυτός ενόχλησε τα μάλα τον Καρατζαφέρη, ο οποίος νιώθοντας θιγμένος στράφηκε στη δικαιοσύνη για να βρει το δίκιο του.

Τι κι αν στο παρελθόν ουκ ολίγες φορές δήλωνε ότι δεν τον ενοχλεί η σάτιρα του Λαζόπουλου (ακόμη και τότε που ο Λάκης είχε την κόντρα με την υποψήφια του κόμματος του Καρατζαφέρη, Έφη Σαρρή, ο πρόεδρος δήλωνε φαν του ηθοποιού), ενώ έλεγε ότι είναι χειρότερο να μη σε σατιρίζει ο Λαζόπουλος; Τώρα νιώθει θιγμένος και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην αγωγή: «Όφειλαν να γνωρίζουν ότι η πορεία μας είναι απόλυτα Δημοκρατική και επομένως ούτε ευθέως ούτε και πλαγίως αφήνεται περιθώριο νοητικής ή άλλης σύνδεσής μας με φασιστικές και χιτλερικές ιδέες ή ιδέες κατά της Δημοκρατίας και του πολιτεύματος της χώρας».

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Έφη Σαρρή και ο Πρόεδρος. Άντε και ο «μπουμπούκος» Άδωνις Γεωργιάδης την επόμενη φορά! Μόνο που αυτός να μη ζητήσει τη φυλάκιση του Λάκη. Να τον βάλει κατευθείαν στον «Ορό της αλήθειας» της Ευγενίας. Θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον....