Sakis ή... Βανδή στο X Factor 2;

03.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τέσσερις μέρες έχουν περάσει από τον μεγάλο τελικό του X Factor και ήδη στον ΑΝΤ1 σκέφτονται την επόμενη μέρα. Η επιτυχία του show ήταν μεγάλη και στους χαλεπούς καιρούς της τηλεόρασης τέτοια «λαβράκια»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τέσσερις μέρες έχουν περάσει από τον μεγάλο τελικό του X Factor και ήδη στον ΑΝΤ1 σκέφτονται την επόμενη μέρα. Η επιτυχία του show ήταν μεγάλη και στους χαλεπούς καιρούς της τηλεόρασης τέτοια «λαβράκια» δεν τα αφήνεις έτσι. Το X Factor 2 θα επιστρέψει στις αρχές της νέας τηλεοπτικής σεζόν και ήδη η παραγωγή έσπευσε να κλείσει την κριτική επιτροπή.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η σύνθεση θα παραμείνει η ίδια (Γιώργος Θεοφάνους, Νίκος Μουρατίδης, Γιώργος Λεβέντης και Κατερίνα Γκαγκάκη), ενώ κατά το... «ομάδα που κερδίζει, δεν την αλλάζεις» εκεί στον ΑΝΤ1 θέλουν να έχουν και του χρόνου τον Sakis Ρουβά. Κι αυτό είναι το δύσκολο κομμάτι της ιστορίας. Ο Sakis είναι τα μάλα ικανοποιημένος από την παρουσία του στο show και το αυτό επιβεβαίωσε ο ίδιος στον τελικό της Παρασκευής, λέγοντας ότι ήταν για εκείνον ένα ευχάριστο διάλλειμα στο βαρύ πρόγραμμα του.

Ωστόσο, αν και ο Μουρατίδης κυρίως προσπαθούσε να του αποσπάσει την είδηση για το αν θα είναι και του χρόνου μαζί τους, το «είδωλο» απέφευγε να απαντήσει με έξυπνο τρόπο. Εξάλλου, είναι πολύ νωρίς για να πάρει την απόφαση, αφού πρώτα θέλει να δει πώς θα εξελιχθεί για εκείνον η Γιουροβίζιον, αλλά και η προσπάθεια του να γίνει και ηθοποιός. Γιατί, καλή η παρουσίαση, αλλά η υποκριτική τον ενδιαφέρει περισσότερο. Τσάμπα τα μαθήματα στην Αμερική;

Πάντως, στον ΑΝΤ1 σκέφτονται κι άλλα ονόματα (πάντα λαμπερά) σε περίπτωση που δεν ανανεώσει ο Sakis. Ένα από αυτά είναι η Δέσποινα Βανδή, της οποίας το όνομα είχε ακουστεί και για το πρώτο X Factor. Αλλά ακόμη είναι νωρίς. Εξάλλου, ο παρουσιαστής είναι από τους τελευταίους που κλείνουν. Άσε, που μετά την επιτυχία του πρώτου - ακόμη και σε επίπεδο συμμετεχόντων - οι άνθρωποι της παραγωγής θέλουν να κρατήσουν την ποιότητα και να βρουν ξανά παίκτες με ταλέντο.