Τα θλιμμένα γενέθλια της Παπαρίζου!

03.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τα γενέθλια της είχε το περασμένο Σάββατο η Έλενα Παπαρίζου και αυτά ήταν τα πιο δύσκολα της ζωής της. Η 26χρονη τραγουδίστρια βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δείχνει αδύναμη να ξεπεράσει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τα γενέθλια της είχε το περασμένο Σάββατο η Έλενα Παπαρίζου και αυτά ήταν τα πιο δύσκολα της ζωής της. Η 26χρονη τραγουδίστρια βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δείχνει αδύναμη να ξεπεράσει τον ξαφνικό χαμό του πατέρα της ένα μήνα πριν. Στο πλευρό της βρίσκονται οι δικοί της άνθρωποι και κυρίως ο αγαπημένος της, Τόνι Μαυρίδης. Εκείνος προσπαθεί να την εμψυχώσει, ειδικά μετά την τελευταία περιπέτεια που πέρασε, καθώς η μητέρα της αντιμετώπισε προβλήματα με την υγεία της.

Όλα αυτά έχουν κάνει ψυχολογικά ράκος την Έλενα, η οποία τον τελευταίο μήνα έχει χάσει αρκετά κιλά, ενώ όσοι την έχουν δει από κοντά στο κέντρο, λένε ότι εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς τη στεναχώρια της. Έτσι, μέσα στο όλο δυσάρεστο κλίμα, η αοιδός μάλλον μόνο όρεξη για να γιορτάσει τα γενέθλια της δεν είχε. Ωστόσο, το φαν κλαμπ της είχε διαφορετική άποψη και το βράδυ του Σαββάτου πολλά μέλη αυτού βρέθηκαν στην «Ιερά Οδό» και συγκεκριμένα στο καμαρίνι της Παπαρίζου.

Με μία τεράστια τούρτα ήθελαν να της κάνουν έκπληξη για τα γενέθλια της και να την βοηθήσουν για λίγο να ξεφύγει από τα προβλήματα της. Και τα κατάφεραν, αφού η Παπαρίζου έδειχνε να απολαμβάνει την έκπληξη των θαυμαστών της. Από τους πρώτους που της ευχήθηκαν ήταν ο Πασχάλης Τερζής, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα στέκεται συνέχεια δίπλα της και τη στηρίζει όσο μπορεί ψυχολογικά. Πάντως, η Έλενα μετά το θάνατο του πατέρα της εμφανίζεται μόνο στο πρώτο μέρος του προγράμματος, όπου τραγουδάει μόνο μπαλάντες.