Η Μάρω ήταν... μάγισσα χωρίς σκουπόξυλο!

30.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Με έλεγαν μάγισσα, που καρδιές ράγισα. Χόρευα και άργησα, κάθε αρχή κατάργησα». Αυτός είναι στίχος τραγουδιού της Χαρούλας Αλεξίου. «Στο σχολείο με έλεγαν μάγισσα» είναι δήλωση της Μάρως Λύτρα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Με έλεγαν μάγισσα, που καρδιές ράγισα. Χόρευα και άργησα, κάθε αρχή κατάργησα». Αυτός είναι στίχος τραγουδιού της Χαρούλας Αλεξίου. «Στο σχολείο με έλεγαν μάγισσα» είναι δήλωση της Μάρως Λύτρα, η οποία στην τελευταία συνέντευξη της είναι πιο αποκαλυπτική από ποτέ. Και στη φωτογράφηση (για τις ανάγκες μηνιαίου περιοδικού) είναι επίσης πιο αποκαλυπτική από ποτέ.

«Ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι, φορώντας σέξι εσώρουχα και παίρνοντας αποκαλυπτικές πόζες» - αν το καλοσκεφτείς - είναι ένα κόσνεπτ που σου βγάζει το... εξομολογητικό! Έτσι, η αοιδός αποκάλυψε ότι έπασχε από κατάθλιψη την περίοδο που είχε σχέση με τον κατά 11 χρόνια μικρότερό της, Γιάννη Αμανατίδη. (Προκαλούν τα τζόβενα κατάθλιψη; Να ξέρουμε να τα αποφεύγουμε στο μέλλον). Μάλιστα, η Μάρω το κατάλαβε τη μέρα των γενεθλίων της, όταν ξύπνησε, κοιτάχτηκε στον καθρέφτη και είπε: «Τι κάνεις, you stupid bitch»; «Γιου στιούπιντ»;;; Μπρρρ.

Για να μη στα πολυλογώ, η Μάρω χώρισε και τώρα πια έχει ξεπεράσει την κατάθλιψη. Για δουλειά ψάχνει μόνο. Όχι για εκείνη για την φουκαριάρα την καριέρα της που έχει μείνει πίσω. Πολύ πίσω! Αλλά δεν φταίει η σχέση της με τον Αμανατίδη. Φταίει το γεγονός ότι δεν είχε κάποια πρόταση από τον περσινό χειμώνα. Και πάμε στο ζουμί, που είναι η λέξη «μάγισσα». «Όταν ήτανε μικρούλα, δεν ήτανε καθόλου γλυκούλα» και για του λόγου το αληθές, στο σχολείο τα παιδιά την έλεγαν μάγισσα.

Τώρα, όμως, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για μία από τις πιο σέξι παρουσίες στη δισκογραφία, αλλά φευ, δεν είναι και η χαρά της πεθεράς. Δες μάνα Αχιλλέα. Ε, και με του Καραφώτη, δεν πρέπει να ήταν στα μέλια. Μάλιστα, η Λύτρα απορεί γιατί δεν την θέλουν οι «πεθερές», αφού οι γιοι τους περνάνε καλά μαζί της και τους προσέχει. Γιατί, Μάρω μου αν ήταν να το εκτιμούσαν, δεν θα τις έλεγαν... πεθερές!