Ο Γρηγόρης σχολιάζει τα δημοσιεύματα για την Μπουλέ!

28.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού θέλει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να έχει σχέση με την συμπαρουσιάστρια του στον «Όμορφο κόσμο», Νάντια Μπουλέ. Οι δυο τους, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι ζευγάρι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού θέλει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να έχει σχέση με την συμπαρουσιάστρια του στον «Όμορφο κόσμο», Νάντια Μπουλέ. Οι δυο τους, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό, αλλά αποφεύγουν να μαθευτεί η σχέση τους, επειδή ακόμη είναι νωρίς.

Ωστόσο, Γρηγόρης και Νάντια όταν τελειώνει η εκπομπή, είναι συνέχεια μαζί, φεύγουν μαζί από το στούντιο, ενώ μένουν στο σπίτι του Αρναούτογλου στα βόρεια προάστια. Επίσης, δείχνουν να περνούν καλά, ενώ ο «Άρνι» φαίνεται να έχει ξεπεράσει για τα καλά την προηγούμενη σχέση του με την Μπέτυ Σαραντινού. Που αν καταλάβαμε καλά, την άφησε για χάρη της ωραίας Νάντιας. Χμ...

Ψέματα, αλήθεια κανείς δεν ξέρει. Αν και είναι γεγονός ότι πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η σχέση του Αρναούτογλου με την Μπουλέ είναι παραπάνω από φιλική και συναδελφική. Το δημοσίευμα του περιοδικού έπεσε στα χέρια του Γρηγόρη, ο οποίος φρόντισε να το σχολιάσει με τον δικό του τρόπο μέσα από την εκπομπή του. Όχι, δε διέψευσε τίποτε. Ούτε κι επιβεβαίωσε.

Το έριξε στην πλάκα, που μεταξύ μας μπορεί κανείς να καταλάβει αρκετά. Ας πούμε ο Γρηγόρης παραπονέθηκε ότι ήταν χάλια η φωτογραφία που του έβαλαν, τη στιγμή που υπάρχουν τόσες άλλες καλύτερες. Η Μπουλέ, πάλι, δεν ήταν τόσο άνετη, αλλά τουλάχιστον ήταν ικανοποιημένη από τη φωτογραφία. Μάλιστα. Τι καταλάβαμε από όλο αυτό; Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά!!!