Μεσημεριανά & πρωινά βρήκαν την... αγνοούμενη Χαρά!

28.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι είναι αυτό το κακό με τις πρωινές και μεσημεριανές εκπομπές; Εδώ και μία εβδομάδα που έχει ξεκινήσει η «Χαρά αγνοείται» μας έχουν ζαλίσει τον έρωτα (με το μπαρδόν κιόλας) ποιο θα είναι το τέλος της σειράς
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι είναι αυτό το κακό με τις πρωινές και μεσημεριανές εκπομπές; Εδώ και μία εβδομάδα που έχει ξεκινήσει η «Χαρά αγνοείται» μας έχουν ζαλίσει τον έρωτα (με το μπαρδόν κιόλας) ποιο θα είναι το τέλος της σειράς, ποια σειρά έχουν κοπιάρει, ποια αληθινή ιστορία θυμίζει, ενώ τις τελευταίες μέρες μας ζαλίζουν με το τι θα γίνει στο δεύτερο επεισόδιο του νέου σήριαλ του Mega.

Να πω ένα... έ- λε - ο - ς!!! Μπα, λίγο θα είναι. Δυστυχώς, διανύουμε νέα ήθη κι έθιμα στην ελληνική τηλεόραση, όπου όλες οι εκπομπές ασχολούνται συνέχεια με εκπομπή αντίπαλου καναλιού, που όμως κάνει νούμερα. Έτσι είναι. Πάνε κι αυτοί να γλύψουν λίγο από το μέλι του άλλου. Άλλες, πάλι, εκπομπές έχουν - εδώ που τα λέμε - κι έναν... απώτερο σκοπό. Ας πούμε απέναντι από την «Χαρά αγνοείται» παίζουν δικά τους πολύ-διαφημισμένα σήριαλ, που ήταν στραβό το κλήμα τους, ήρθε η Χαρά - γάιδαρος και τα έφαγε. Τι κάνουν λοιπόν; Αποκαλύπτουν το τέλος της αντίπαλης σειράς, για να μάθει να μην κάνει μεγάλα νούμερα. Και στην τελική, άμα ξέρουν το τέλος, χάνεται και η αγωνία της ιστορίας.

Συγνώμη κιόλας. Έχει πει κανείς σε όλες αυτές τις κυρίες ότι εμείς οι τηλεθεατές θέλουμε να μάθουμε το τέλος; Ή θέλουμε να ξέρουμε το ένα και το άλλο; Μού θυμίζουν κάτι παιδάκια που λένε το τέλος μιας ταινίας για να τη σπάσουν στους φίλους τους. Έτσι μας το κάνουν κι όλες αυτές οι εκπομπές. Η Ελεονώρα Μελέτη ας πούμε κάθε μέρα έχει το «τέταρτο της Χαράς». Μάς έδειξε πλάνα από την ξένη εκδοχή, μάς είπε ποιο θα είναι το τέλος της, μάς αποκάλυψε το τέλος της ελληνικής εκδοχής κι αφού δεν είχε τι άλλο να πει, μάς αποκάλυψαν και τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο.

Με το μπαρδόν Ελεονώρα, αλλά αν θέλουμε να μάθουμε το στόρι, το διαβάζουμε κι από το TV Ζάπινγκ! Δεν περιμένουμε να το μάθουμε από το σεβαστό σου πάνελ, που το παρουσιάζει λες και κάνει την αποκάλυψη του αιώνα!