Η Θώδη με τρακτέρ στο πλευρό των αγροτών!

27.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όλα τα χε ο έρμος ο αγρότης, η Έφη Θώδη του έλειπε. Η εν λόγω παράτησε για λίγο τα παράθυρα του Star, ξέχασε τα μίση και τις αντιπαλότητες με Ελένη Μενεγάκη και Αντώνη Ρέμο και πήγε στα μπλόκα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όλα τα χε ο έρμος ο αγρότης, η Έφη Θώδη του έλειπε. Η εν λόγω παράτησε για λίγο τα παράθυρα του Star, ξέχασε τα μίση και τις αντιπαλότητες με Ελένη Μενεγάκη και Αντώνη Ρέμο και πήγε στα μπλόκα των αγροτών για να τους συμπαρασταθεί στον αγώνα τους. Γιατί, αν δεν βρεθεί η Θώδη στο πλευρό των αγροτών, ποια θα βρεθεί; Η Άννα Βίσση; Χα.

Φαίνεται, όμως, ότι η εν λόγω (και αυτοί που την ακολούθησαν με την κάμερα) κάπου τα μπέρδεψε και φαντάστηκε ότι σε αυτά τα μπλόκα γίνεται «του αγρότη το πανηγύρι» με τις γουρουνοπούλες, το κρασί χύμα και τα τραπεζάκια που έχουν στα πανηγύρια. Δεν εξηγείται αλλιώς η όλη συμπεριφορά της και το γεγονός ότι άρχισε να τους τραγουδάει «Γλύκα - γλύκα» και άλλα πανηγυριώτικα.

Οι αγρότες στον Ισθμό (ναι, είχαμε την τύχη να είμαστε ο πρώτος σταθμός της περιοδείας της) το έριξαν στην πλάκα (και τι να κάνουνε; Σάμπως τους παίρνει κανείς στα σοβαρά;) κι άρχισαν να... αποθεώνουν την Θώδη. Εκείνη, όσο τους έβλεπε να «διασκεδάζουν» τόσο γκάζωνε. Μέχρι σε τρακτέρ ανέβηκε, για να τους στηρίξει στον αγώνα τους, ενώ υποσχέθηκε ότι θα τους επισκεφθεί σύντομα. Μετά από αυτή την απειλή της Θώδη, η Κυβέρνηση πρέπει άμεσα να ικανοποιήσει τα αιτήματα των αγροτών. Κρίμα κι άδικο είναι.... Εκτός κι αν πάει η Χαρά Βέρρα να τους «ψυχαγωγήσει». Εκεί, αλλάζει το πράγμα.