Έρωτες που γεννήθηκαν στο X Factor;

27.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Καλό το άγχος και η αγωνία που έχουν οι παίκτες του X Factor για το μέλλον τους στο παιγνίδι και το ελληνικό τραγούδι γενικότερα, αλλά νέα παιδιά είναι και κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα ελέγξεις
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Καλό το άγχος και η αγωνία που έχουν οι παίκτες του X Factor για το μέλλον τους στο παιγνίδι και το ελληνικό τραγούδι γενικότερα, αλλά νέα παιδιά είναι και κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα ελέγξεις. Όπως για παράδειγμα τον έρωτα, που όσο πιο μικρός είσαι, τόσο πιο εύκολα σου έρχεται ο... ντουβρουτζάς!

Έτσι, μαθαίνουμε ότι μέσα στο παιγνίδι ο φτερωτός θεούλης του Έρωτα έριξε τα βέλη του σε τέσσερις παίκτες και γεννήθηκαν δύο ζευγάρια. Δυστυχώς, σε αυτό το talent show δεν υπήρχαν κάμερες και τα παιδιά δεν ήταν έγκλειστα σε ένα σπίτι, οπότε δεν είχαμε την ευκαιρία να ξαναζήσουμε έρωτες τύπου... Μάρω Λύτρα - Κώστας Καραφώτης. Κι ευτυχώς για τον Γιώργο Θεοφάνους, διότι δεν ξέρω πόσο θα βάσταγε η καρδιά του να ζει τέτοιο reality κάθε εβδομάδα.

Τέλος πάντων. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Λούκας ερωτεύθηκε την Ειρήνη (ναι, εκείνη τη δύσμοιρη ομορφούλα που κάθε Παρασκευή ο Θεοφάνους την γονάτιζε με τα σχόλια του) και ο Χρήστος την Κέλυ. Εδώ, επίτρεψε μου να ρίξω ένα μαύρο δάκρυ, διότι είμαι φαν του ωραίου Χρήστου κι ακόμη δεν μπορώ να χωνέψω πώς ερωτεύθηκε την Κέλυ. Απλά, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά μέσα στο παιγνίδι, ενώ όταν αποχώρησε η παίκτρια του Νίκου Μουρατίδη, προέκυψε και η σχέση.

Όσο για τον Λούκα με την Ειρήνη; Εδώ, τα πράγματα δεν είναι και τόσο ξεκάθαρα, αφού το ένα από τα φαβορί του X Factor (το άλλο είναι ο Νικόλας, να μην ξεχνιόμαστε) ακόμη βρίσκεται στο παιγνίδι και οι υποχρεώσεις του σε αυτό δεν του αφήνουν πολύ χρόνο για έρωτες και σχέσεις. Ωστόσο, με την Ειρήνη (που έφυγε νωρίς) ήρθαν πολύ κοντά και υπήρξε έντονο ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές. Πάντως, ο Λούκας σε συνεντεύξεις του έλεγε ότι έχει σχέση με Κύπρια φοιτήτρια, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Μήπως να σου θυμίσω την περίπτωση του Καραφώτη. Και τώρα που το ξαναθυμήθηκα... Ο Χρήστος με την Κέλυ;;;;;