Τι συμβαίνει με την υγεία της Μαστροκώστα;

26.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Είναι γνωστό ότι διάφοροι... καλοθελητές δε θέλουν και πολύ για να κάνουν την τρίχα τριχιά, να φτιάξουν ιστορίες με δράκους και να γράψουν... σενάρια επιστημονικής φαντασίας.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Είναι γνωστό ότι διάφοροι... καλοθελητές δε θέλουν και πολύ για να κάνουν την τρίχα τριχιά, να φτιάξουν ιστορίες με δράκους και να γράψουν... σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Οι εκπρόσωποι της showbiz που έχουν πέσει θύματα τέτοιων ιστοριών είναι πολλοί, ενώ τελευταία στη λίστα μπήκε η Γωγώ Μαστροκώστα.

Με τον χειρότερο τρόπο, όμως, αφού τις τελευταίες μέρες είχε ξεσπάσει ένα όργιο φημών, που μιλούσε για σοβαρό πρόβλημα υγείας της Γωγούς. Είπαν ότι μετά τη γέννηση της κόρης της, Βικτόριας ανακάλυψε ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και ταξίδεψε μέχρι το εξωτερικό (μαζί με τον Τραϊανό Δέλλα) για να συναντήσουν κορυφαίο επιστήμονα.

Στην πραγματικότητα, δεν ισχύει τίποτε από όλα αυτά και η Μαστροκώστα με τον Δέλλα είναι ιδιαίτερα ταραγμένοι με τα όσα λέγονται και γράφονται. Βλέπεις, η αλήθεια είναι ότι η Μαστροκώστα (όπως οι περισσότερες έγκυες) κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της ανέβασε τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και μετά τον τοκετό απλά έπρεπε να κάνει κάποιες εξετάσεις για τυπικούς λόγους.

Γι’ αυτό κι επισκέφθηκε πριν λίγες μέρες στην Ελλάδα τον προσωπικό της γιατρό. Γιατί, κατά τα άλλα η Γωγώ είναι μια χαρά στην υγεία της και όσο ήταν στην Ελλάδα, φρόντισε να βγει με φίλους της. Τώρα βρίσκεται στην Κύπρο, όπου έχει αφοσιωθεί στο μεγάλωμα της κόρης της, ενώ πηγαίνει και στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον σύζυγο της.