"Μικρό κοριτσάκι" η Χριστίνα Παππά;

26.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη, «Κοριτσάκι-κοριτσάκι τριαντάφυλλο κι εσύ θα σε ρίξουν οι βοριάδες, θα σε πάρει η βροχήηηηη». Σπέσιαλ αφιερωμένο στο «κοριτσάκι», Χριστίνα Παππά.... Άσε με, αγαπημένε μου και δε λέω να συνέλθω
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Κοριτσάκι-κοριτσάκι τριαντάφυλλο κι εσύ θα σε ρίξουν οι βοριάδες, θα σε πάρει η βροχήηηηη». Σπέσιαλ αφιερωμένο στο «κοριτσάκι», Χριστίνα Παππά.... Άσε με, αγαπημένε μου και δε λέω να συνέλθω από αυτά που διάβασα πρωινιάτικα και Κυριακάτικα. Η Σαμπρίνα δίνει συνέντευξη στην εφημερίδα Real news και μιλάει για τη διαμάχη της με τον Παναγιώτη Λιαδέλη, αλλά και για τη σχέση εκείνου με την Χριστίνα Παππά.

Εννοείται ότι θα σταθώ μόνο στο τελευταίο μέρος, διότι ποιον ενδιαφέρουν οι κοκορομαχίες για περιουσιακά, διατροφές, σούπα, μούπες;;;; Ενώ, η ιστορία με την Παππά έχει μεγάλο ενδιαφέρον και πίστεψε με τέτοιο γέλιο είχα ποοοολύ καιρό να ρίξω. Σύμφωνα με την Σαμπρίνα, ο Λιαδέλης έπαιρνε στις συναντήσεις του με την ηθοποιό, τον γιο τους Βαγγέλη και μάλιστα έλεγε χαρακτηριστικά στο παιδί ότι θα πάνε σε ένα μέρος που θα είναι και ένα κοριτσάκι!

Χαχαχα. Μισό να συνέλθω από τα γέλια. Το κοριτσάκι που έλεγε ο μπασκετμπολίστας ήταν η Χριστίνα Παππά, αλλά μάλλον σου λέει εκείνος: «μικρό είναι το παιδί, σιγά μην καταλαβαίνει τη διαφορά ανάμεσα στο κοριτσάκι και την μεγαλοκοπέλα»! Φτου, φτου. Σε καλό να μου βγουν τα γέλια. Η Σαμπρίνα - που λες - ρώτησε τον δικηγόρο του εν διαστάσει συζύγου της να της πει πού πηγαίνει ο πελάτης του όταν έχει το γιο τους και της απάντησε ότι πηγαίνουν σε μία ξαδέλφη του. Δηλαδή, η Παππά είναι η... μικρή ξαδέλφη του Λιαδέλη; Κι εγώ που νόμιζα άλλα.

Τέλος πάντων. Όπως λέει ο λαός: «Αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη, αγαπάει και το νοικοκύρη» και μία ωραία μέρα ο μικρός έβλεπε τηλεόραση κι άρχισε να φωνάζει: «Μαμά, μαμά. Να το κοριτσάκι». Πάει η Σαμπρίνα στο δωμάτιο κι αντί να δει καμιά μικρούλα με κοτσιδάκια και φαφούτικο, βλέπει την Παππά. Το μυστήριο μόλις είχε λυθεί, όπως και η... απάτη του εν διαστάσει συζύγου της!