Το εξώδικο της Ελεονώρας στο "Κους Κους"!

22.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Εξώδικο στο «Κους Κους» έστειλε η Ελεονώρα Μελέτη, αλλά δεν το έκανε για εκείνη... Για το φουκαριάρικο το στήθος της το έκανε, που το αποκάλεσαν... «γαλακτοτουρμπίνα»!!! Με το μπαρδόν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Εξώδικο στο «Κους Κους» έστειλε η Ελεονώρα Μελέτη, αλλά δεν το έκανε για εκείνη... Για το φουκαριάρικο το στήθος της το έκανε, που το αποκάλεσαν... «γαλακτοτουρμπίνα»!!! Με το μπαρδόν, αλλά γαλακτοτουρμπίνα; Δεν υπάρχει πιο κιτς κι αισχρή προσφώνηση. Μόνο εξώδικο έστειλε;

Βέβαια, το εξώδικο στάλθηκε στην εκπομπή και αναφέρονται τα ονόματα όλων των συντελεστών (μαζί και της Κατερίνας Καραβάτου), αλλά αφορά κυρίως ένα άτομο. Το Νάσο Γουμενίδη. Ποιος είναι τούτος πάλι; Πανελίστας της Καραβάτου και πρώην αρχισυντάκτης της Μελέτη την εποχή του «Πρωινού Καφέ». Μάλιστα, η συνεργασία τους δεν ήταν η καλύτερη κι όταν εκείνος απομακρύνθηκε από την εκπομπή θεώρησε υπεύθυνη την Ελεονώρα.

Και όπως φαίνεται ακόμη δε λέει να ξεπεράσει την ιστορία. Με κάθε ευκαιρία, τα χώνει στην πρώην αφεντικίνα του. Μόνο που την τελευταία φορά τα παράκανε και οι χαρακτηρισμοί του «Έχει εξαιρετικό μηρόκωλο» και «Το στήθος της είναι γαλακτοτουρμπίνα» είναι πολύ μπανάλ και δεν προκαλούν γέλιο.

Κι εννοείται ότι είναι προσβλητικά για μία κυρία. Οι χαρακτηρισμοί αυτοί έφτασαν στα αυτιά της Ελεονώρας, η οποία έγινε... τούρμπο με τον πρώην συνεργάτη της. Γιατί, σου λέει η παρουσιάστρια ότι με αυτούς τους χαρακτηρισμούς, αναστατώνεται η οικογένεια μου και κυρίως ο σύντροφός μου, Γιάννης. Μεταξύ μας, δεν είναι και λίγο να ακούει για τα... γαλακτοτουρμπικά στήθη της καλής του.

Βέβαια, η Ελεονώρα στην τελευταία της συνέντευξη στο Down Town αναφέρεται στην ιστορία με το εξώδικο. Εξηγεί ότι είναι η πρώτη φορά που το κάνει, παρόλο που στο παρελθόν είχε νιώσει την ανάγκη να στείλει εξώδικα. Απλά, αυτή τη φορά με τους χαρακτηρισμούς του Γουμενίδη, ενοχλήθηκε το περιβάλλον της. Η Μελέτη ζήτησε συγνώμη από το «Κους Κους» και τον Alpha γενικότερα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι άδικο να την πληρώνουν όλοι για την αφέλεια ή τη βλακεία ενός προσώπου».